De Moderne Medicijnvrouw
Inner_Circle_Astrid_Vester_De_Moderne_Medicijnvrouw

Kies jij voor een optimale gezondheid?

laptop_de_moderne_medicijnvrouw_inner_circle_on_demand

Focus op gezondheid

Zowel fysiek als mentaal, emotioneel én spiritueel.

Inner_Circle_Astrid_Vester_De_Moderne_Medicijnvrouw

Onbeperkt toegang

Tot mediaties, visualisaties, voedingstips en meer!

Astrid_Vester_Inner_Circle_on_demand_app_de_moderne_medicijnvrouw

Altijd en overal inloggen

Van achter je computer, laptop of via de handige app!

Wil jij in continuïteit jouw gezondheid verbeteren en jouw vitaliteit ondersteunen?


Een vraag die mij regelmatig gesteld wordt is: "Dokter, wanneer ben ik klaar?" of "Zijn twee consulten genoeg?". Wij mensen denken graag in kaders, een tijdsframe. Maar een mens die gezond en vrij wil (blijven) leven is eigenlijk nooit klaar. Een optimale gezondheid bereiken én behouden - zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel - is een on-going process in beweging. Je kunt er nooit mee stoppen en het vraagt steeds om de juiste aandacht. Wil jij de vrijheid, het bewustzijn, de vitaliteit en gezondheid ontdekken die (nog) in jou verborgen zit en meer onder de loep nemen dan voeding en beweging alleen? Kies dan voor een leefstijlabonnement en wordt member van mijn Inner Circle.

Meer informatie
Drs_Astrid_Vester_Leefstijlgeneeskunde

Over Drs. Astrid Vester

Als net afgestudeerd arts startte ik 30 jaar geleden in de Interne Geneeskunde en de Psychiatrie. Ik merkte snel dat er geen goed antwoord was op heel veel chronische klachten. Dat moest anders kunnen. In de wereld van Integrale- en leefstijlgeneeskunde vond ik veel meer antwoorden. Maar nog niet genoeg! Binnen de Moderne Medicijnvrouw komt voor mij alles samen. Dit staat symbool voor alle kennis die ik meebreng in alles wat ik creëer. De kennis die ik bezit als arts, mede opgedaan in de wereld van voeding, leefstijl, orthomoleculaire Geneeskunde, Fytotherapie, Homeopathie, neutraaltherapie. Maar ook de kennis van de Sjamanen, Mystici, Universele Eenheidsenergie en bewustzijns-vergrotende tools. Ik voel me arts, een lichaamsfluisteraar, op zoek naar werkelijke heling voor jou. Wanneer jij leert te luisteren naar jouw lichaam en wat het nodig heeft, zul je minder klachten ervaren. Wat wil het jou zeggen? Hoe kan jouw lichaam weer helen, ook als dat voor jou onmogelijk lijkt? En, wat is er wel mogelijk, wat je eerder niet kon zien? Dat is Energetische Geneeskunde ten top!

Drs_Astrid_Vester_Integrale_Leefstijl_Energetische_Geneeskunde

De members van mijn Inner Circle ontdekken de kracht van

Access Bars

Het Zelfhelend Vermogen

Waar zul je met die onverklaarbare klachten beginnen? Jouw lichaam weet precies wat het nodig heeft om te ontspannen, zichzelf te herstellen en te helen. Jij hoeft alleen maar leren luisteren.
Je brein, darmmileu en immuunsysteem versterken met gezonde voeding

Gezonde voeding en Recepten

Met Ayurvedische recepten en tips voor gezonde voeding wordt het bereiden van lekkere en gezonde maaltijden een makkie!

Geleide Meditaties en Visualisaties

Geleide Meditaties

Wat zou de dag jou kunnen brengen wanneer je hem bewuster en energieker zou starten? Hoe productief zou je zijn wanneer je begint vanuit een goede energie en ruimte?
Visualisatie

Meditatie-Visualisaties

Informatie rondom gebeurtenissen uit het verleden loslaten kan er voor zorgen dat er ruimte komt in jouw energieveld en beperkingen en energiestagnaties in je lichaam oplossen.
Yoga sessies on Demand

On-Demand Yoga

Ontspanning in het fysieke lichaam draagt bij aan het zelfherstellend vermogen. Doe mee aan de thema gebonden yoga sessies en geef je lichaam de ontspannende bewegingen die het nodig heeft.
Supplementen Bio Adaptie Complex

Korting op Supplementen

De juiste supplementen kunnen het lichaam ondersteunen in de aanpassing aan de dagelijkse uitdagingen en het immuunsysteem.
De Moderne Medicijnvrouw

Actief met jezelf aan de slag

Al jaren weten we dat onze huidige Geneeskunde eigenlijk geen Geneeskunde is, maar Medicijnkunde. Echter een pil voor een klacht of een ziektebeeld biedt vaak slechts een tijdelijke oplossing. Maar hoe vind je dan de weg naar genezing? En nog dieper: naar heling op alle niveaus van je bestaan? 

Vanuit die vraag heb ik geprobeerd om verder te kijken. Want, wat als je je gezondheid en je lichaam belangrijk vindt, maar je met klachten kampt die je zelf en ook je (huis)arts niet kunnen verklaren? Je volgt voedingsadviezen en therapieën, niets helpt afdoende. Toch wil je niet opgeven want er moet toch een oplossing zijn? Stel dat het antwoord er al is, 'verstopt' in je eigen lichaamswijsheid. Zou je dan jezelf kunnen genezen en helen? Zelfheling is minder moeilijk dan het lijkt. Je hebt alleen een routekaart nodig! De kennis die ik in de afgelopen 30 jaar als Integraal en Leefstijlarts heb mogen opdoen komen samen om jou de weg te wijzen naar jouw lichaamswijsheid en zelfhelend vermogen.

Inner Circle de Moderne Medicijnvrouw

Elke maand nieuwe content

De Moderne Medicijnvrouw Inner Circle is een online platform waarop ik mijn kennis op het gebied van Integrale-, leefstijl- en energetische Geneeskunde deel met de wereld. Op dit online platform vind je mijn volledige digitale aanbod, bestaande uit diverse cursussen, opleidingen, geleide meditaties en visualisaties. En de members van mijn Inner Circle krijgen onbeperkt toegang tot een deel van dit aanbod voor een vast bedrag per maand. Ook jij kunt member worden! Elke maand plaats ik nieuwe content om de members van mijn Inner Circle te inspireren op het gebied van fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid en ze te begeleiden op het pad naar zelfheling. Je bent al lid voor slechts een paar tientjes per maand; tel uit je winst!

Members van de Inner Circle krijgen onbeperkt toegang tot:

11 Daagse Meditaties - De Moderne Medicijnvrouw

De Maandelijkse 11-Daagse (t.w.v. € 11,-)

Elke maand, 11 dagen lang een 15 minuten durende ochtendmeditatie, met elke maand een ander thema; dat is de 11-Daagse!

Wat zou de dag jou kunnen brengen wanneer je hem bewuster en energieker zou starten? Hoe productief zou je zijn wanneer je begint vanuit een goede energie? En wat kan je allemaal creëren wanneer alles je daardoor veel gemakkelijker afgaat? Jij en jouw lichaam kunnen elke dag vrijheid ervaren en glorieuze avonturen beleven wanneer je 's ochtends een moment pakt om af te stemmen op het universum en 'even mee lift' op de hoge frequentie van de aarde.

Wat kun je vandaag opruimen wat je niet meer nodig hebt? Wat kun jij aantrekken, wat een bijdrage is voor jouw lichaam en jouw energieveld en dat wat jij wilt neerzetten op deze aarde? Ook jij kunt elke dag ervaren hoe oneindig veel meer ruimte jij werkelijk bent waardoor je leven gemakkelijker en met meer vreugde kan zijn.

Meditatie Visualisatie de Moderne Medicijnvrouw

De Maandelijkse Meditatie-Visualisaties (t.w.v. € 47,-)

Klachten in je fysieke lichaam kunnen ook hun oorsprong hebben in je mentale-, emotionele- of spirituele lichaam. Want alles wat je ervaart in je leven, zowel fijne als vervelende of heftige gebeurtenissen worden opgeslagen in je lichaam en je energieveld. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades creëren waardoor je psychische, emotionele en/of fysieke klachten kunt ontwikkelen; klachten waarvan jij niet begrijpt waar ze vandaan komen en wat je er mee moet. Op deze manier kunnen eerder gebeurtenissen uit dit leven, maar ook uit vorig levens of vanuit generatielijnen impact hebben op jouw lichaamsbewustzijn en daarmee op jouw vitaliteit en gezondheid. Maar, goed nieuws: de informatie rondom deze gebeurtenissen kun je loslaten waardoor de beperkingen en energiestagnaties in je lichaam verdwijnen en er ruimte ontstaat voor nieuwe informatie, die aan jou bijdraagt, waarin ik je kan faciliteren.

In de maandelijkse online meditatie-visualisaties die gehouden worden via Zoom gebruiken we naast de kracht van visualisatie ook de energie van de groep om de informatie rondom deze beperkingen en energiestagnaties los te laten en staat telkens een ander thema centraal.

App de Moderne Medicijnvrouw Inner Circle

On-Demand Yoga sessies (t.w.v. € 15,-)

Ontspanning vinden in beweging; dat is de kracht van Yoga. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn de basis voor een gelukkig leven. Yoga helpt je om bewuster te worden van je lichaam en je lichaamshouding te verbeteren. Het met regelmaat beoefenen van yoga zal je lichaam helpen flexibeler te worden, je spieren en botten te versterken, je bloedcirculatie te verbeteren, de zuurstofopname in je bloed te verhogen, afvalstoffen makkelijker te scheiden, je focus te verbeteren en om oud zeer te verwerken. Het meeste effect zul je dan ook ervaren als je regelmatig op de mat stapt!
Gezonde voeding en recepten de Moderne Medicijnvrouw

Wekelijks Ayurvedische Recepten (t.w.v. € 27,-)

Voeding heeft tot doel ons lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen zoals vitamines en mineralen die ons energieniveau op pijl houden. De Ayurvedische kennis omtrent voeding reikt echter veel verder. Om zo goed mogelijk in de behoeften van ons lichaam te kunnen voorzien, draait het volgens de Ayurvedische leer niet alleen om de kwaliteit van de voeding die we tot ons nemen, maar vooral ook om de manier waarop deze wordt bereid en hoe goed ons spijsverteringssysteem functioneert. Want, wat is voor jou nu écht gezond? Wij mensen zijn immers allemaal verschillend. De Ayurvedische voedingsleer geeft daarom naast algemene voedingsrichtlijnen ook het advies de voeding af te stemmen op jouw individuele behoeften aan de hand van je dosha-type, leeftijd, spijsverteringskracht, het seizoen, het moment van de dag, je omgeving en actuele gezondheidstoestand.
Bio Adaptie Complex

En 10% Korting op Supplementen

Het Bio Adaptie Complex is gemaakt om het lichaam te ondersteunen in de aanpassing aan de dagelijkse uitdagingen. Het ondersteunt de functie van de bijnieren, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Je neemt er het beste 2-3 tabletten van per dag.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Wordt lid van de Inner Circle!

Een optimale gezondheid bereiken én behouden, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel, is een on-going process in beweging; je bent eigenlijk nooit klaar! Kun jij hier de nodige motivatie en kennis en inspiratie en handvaten voor gebruiken? Wordt dan member van de Moderne Medicijnvrouw Inner Circle - een community van gelijkgestemden met de focus op gezondheid en vitaliteit - en krijg onbeperkt toegang tot meditaties, visualisaties, voedingstips en meer! Je kunt altijd en overal inloggen van achter je computer, laptop of via de handige app!

Direct toegang

Wat anderen zeggen over Astrid

"Ik kwam mijzelf tegen en kreeg de tools om dat aan te pakken. Het heeft mij als persoon enorme inzichten gegeven, die ik ook door kan geven aan mijn eigen patiënten."
Review Esther
Dermatoloog, Amsterdam
"Bijna 18 jaar ben ik klant bij Astrid en ik kijk daar met heel veel tevredenheid, geluk en plezier op terug. Persoonlijk kan ik Astrid van harte aanbevelen."
Review John
John, Rijssen
"Astrid, gedreven door het vinden van de wortel van de oorzaak. De combinatie van haar achtergrond en ervaring brengt zoveel zorgvuldigheid, diepgang en liefde."
Review Natasja
Natasja

Inner Circle Abonnement

Meest gekozen

Diamant Maandabonnement

69,- 

59,-

Kies je gelijk voor een jaarabonnement? Dan betaal je geen 708 maar slechts 588 euro. Een korting van 2 maandtermijnen!

 • De 11-daagse (t.w.v. € 11,-)
 • Opname 11-daagse (t.w.v. € 10,-)
 • De Meditatie-Visualisaties (t.w.v. € 47,-)
 • Opname Meditatie-Visualisatie (t.w.v. € 10,-)
 • + 10 % korting op supplementen in de webshop
 • + On-Demand Yoga sessies (t.w.v. € 15,-)
 • + Wekelijkse Ayurvedische Recepten (t.w.v. € 17,-)
 • Totale waarde: € 110,- per maand

BONUS Kies je voor deze tijdelijke actie, dan krijg je de opnames van de 11-daagse 'Zelfhelend Vermogen' (t.w.v. €11,-) én de Meditatie-Visualisatie over het Zelfhelend Vermogen (t.w.v. €10,-) cadeau!

Ik kies voor Diamant
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft

Goud Maandabonnement

49,- 

39,-

Kies je gelijk voor een jaarabonnement? Dan betaal je geen 468 maar slechts 348 euro. Dat is 25% extra korting!

 • De 11-daagse (t.w.v. € 11,-)
 • Opname 11-daagse (t.w.v. € 10,-)
 • De Meditatie-Visualisaties (t.w.v. € 47,-)
 • Opname Meditatie-Visualisatie (t.w.v. € 10,-)
 • Totale waarde: € 78,- per maand

BONUS Kies je voor deze tijdelijke actie, dan krijg je de opnames van de 11-daagse 'Zelfhelend Vermogen' (t.w.v. €11,-) én de Meditatie-Visualisatie over het Zelfhelend Vermogen (t.w.v. €10,-) cadeau!

Ik ga voor Goud
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft