Bodyproces

Body Process Class, steeds een ander thema!

Eerstvolgende Body Class op 14 december van 9.00u-12.00u:

 Vertrouwen in jouw lichaam en Zelfhelend Vermogen

Wat is Body process class?

Wat is één ding dat we allemaal gemeen hebben? We hebben allemaal een lichaam. In de zoektocht naar bewustzijn en verlangen naar meer, wordt het lichaam vaak over het hoofd gezien, belast of zelfs afgewezen. Wat als ons lichaam een grote bijdrage levert aan het feit dat ons leven anders is of kan worden?

Is het mogelijk om te helen door je gezichtspunt te veranderen? Door de Access Hands-On Body Processen te combineren met de Access Consciousness Verbal Processing hebben we veranderingen gezien in lichamen die voorheen voor onmogelijk werden gehouden! En dat is nog maar het begin…I

Vragen jij en je lichaam om meer of om iets anders? Wat als je lichaam een van de beste hulpmiddelen was voor bewustzijn en verandering, voor jou en voor de wereld?

Wat als deze hands-on processen het creatieve bewustzijn van het lichaam zouden kunnen aanspreken en de natuurlijke zelfhelende capaciteiten van het lichaam kunnen ontsluiten?

Access Consciousness ontdekte meer dan 50 lichaamsprocessen. Elk van deze dynamische processen initieert energie die het lichaam uitnodigt om te beginnen met helen en zichzelf te her-creëren.


Wat kies jij voor je lichaam? Wat kiezen jij en je lichaam?

Ben je bereid het te horen als de fluistering van de wind?


Wat als belichaming ging over de vreugde ervan: het gemak, de vreugde en de glorie?


Mag ik je uitnodigen voor een voor een body process ochtend class? Samen met anderen werken aan lichaamsprocessen voor nog grotere veranderingen in een magisch veld van creatie met elkaar?
Durf jij jouw lichaam uit te nodigen tot de grootste en meest magische verandering, die het kan zijn?


Kom dan naar deze class!

Samen met een vriend of een vriendin! Dan kun je daarna elkaar verder ondersteunen!
Ook leuk voor een kadootje!

€ 195,- voor 2 personen

Access Body Process class

  • Woensdag 14 december
  • Van 9:00u tot 12:00u
  • Thema: Vertrouwen in jouw lichaam en zelfhelend vermogen