Feestdagen achter de rug? Hoe kom je zo snel mogelijk weer op het gezonde spoor, dat je natuurlijk, onvermijdelijk even hebt moeten verlaten door al dat lekkers voor je ogen?

Een schoonmaak van de darmen is daarbij een goed idee, met een 1/4 theelepel bitterzout in een glas water in de ochtend op de lege maag, appelazijn voor je hoofdmaaltijden en slechts 2-3 keer eten per dag, tussen 8.00u en 20.00u kom je een heel eind (Intermittend fasting). Daarnaast zou het goed zijn om wat Chlorophyl te nemen om de toxinen in het maagdarmkanaal te binden die zijn ontstaan door het van alles door elkaar eten (zie ook mijn boek, hoofdstuk 2). Een goed probioticum kan het geheel ook ondersteunen.


Een visualisatie voor het maagdarmkanaal, voor een schoonmaak en herstel van de functie, is daarin zeker ook heel belangrijk. En het werkt heel snel. Tevens kunnen we wat emotioneel, mentaal en spiritueel jouw maagdarmfunctie blokkeert, aanpakken.


Door de stress van de achterliggende maanden slaat ook vaak het maagdarmkanaal op slot (obstipatie) of raakt het op hol (diarree). Het zenuwstelsel en een belangrijke zenuw: de 'Nervus Vagus' speelt hierin een rol. De visualisatie zal ook ondersteunen om deze zenuw te kalmeren.

Ben jij er daarom bij in de Zoom meeting en visualisatie-meditatie voor deze maag-darm-cleansing? Dan zie ik je op 12 januari om 19.30u!

€ 35,-

Zoom meeting: Maag-darm-cleansing

Deze visualisatie is een ondersteuning voor grote schoonmaak en onderhoud van het maag-darm-systeem.
arrow_drop_up arrow_drop_down