Online meditatie visualisatie

Doe jij mee met de online meditatie-visualisatie?

Thema: Sprankelen in jouw Energie

Woensdag 17 augustus 2022 om 19:30 uur

    Wat is er voor nodig om aan te sluiten op meer Energie voor jou? Om weer te sprankelen?
    Wat heeft jouw lichaam nodig? Letterlijk en figuurlijk? Naast voeding en leefstijl? Inzichten? Oude ballast loslaten?
    We gaan samen in de visualisatie een reis door het lichaam maken en jouw lichaam opschonen, om meer aan te sluiten op de overvloed aan energie die er werkelijk is. Ook mentale, emotionele en spirituele issues die jouw Energie uit balans kunnen brengen, nemen we in deze visualisatie onder handen.

    Doe je mee aan deze meditatie-visualisatie? Om te clearen wat voor jou bijdraagt aan meer ruimte, energie levenskracht en overvloed?
“I’ll provide you with knowledge and practical advise to regain your health and even bring you to a higher transformational meaningful life-standard.”
Neem dan deel aan deze online meditatie-visualisatie op woensdag 13 juli om 19:30 uur.

Astrid Vester

Ik gebruik de Integrale, Leefstijl en Energetische Geneeskunde om jou te begeleiden en te ondersteunen in het diagnostische proces en in de therapie die je lichaam en geest nodig hebben om weer op koers te komen. Deze Geneeskunde is erop gericht om op een natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam weer aan te spreken en te ondersteunen. Ik draag daaraan bij met kennis van Sjamanisme, Mystiek, Universele Eenheidsenergie, Touch of Matrix, The Journey, en Access Consciousness.

Datum & Tijd

Woensdag
17-08-2022
19:30

Reserveer nu je plek!