Online meditatie visualisatie

Doe jij mee met de online meditatie-visualisatie?

Thema: 'Wat is er voor nodig om jouw levensritme, natuurlijke bioritme en slaap weer aan te zetten?'

Woensdag 14 december 2022 om 19:30 uur

online meditatie

Daar duiken we in de mogelijkheden voor verbetering van de functie en het evenwicht binnen het brein, loslaten van emotionele en mentale issues die je niet meer dienen en we gaan nog dieper de verbinding met het Universum ervaren voor het clearen van nog dieper liggende patronen en spirituele issues in relatie tot stress en burn-out.

Ga je met mij mee deze uitdaging aan?

Astrid heeft laten zien, voelen, ruiken, proeven, horen welke waarden het leven geeft en dat er een wisselwerking is tussen jou, de aarde en het Universum. Astrid is open, enthousiast, gedreven, passievol, en weet op boeiende, inspirerende wijze haar kennis over te brengen met praktische voorbeelden. Haar meditaties zijn diepvoelend en brengt de ziel tot helderheid, rust en vreugde. De meditaties: reis door lichaam, geest en ziel. Zo noem ik het altijd. De clearings zijn heel fijn. Diep van binnen te weten, te ervaren, dat je beklemmende situaties kunt loslaten door je muurtjes en barrières kunt laten zakken door deze woorden uit te spreken en je gesteund te voelen door de wijsheid van het universum. Hoe mooi is dit.


Ook de voedingsadviezen in het boek van Astrid hebben mij enorm geholpen om zelf aan de slag te gaan om lichamelijke problemen te doen verminderen en in bepaalde gevallen te doen verdwijnen.
Agnes

Dit is de stem die jou meeneemt op reis!

Astrid Vester

Ik gebruik de Integrale, Leefstijl en Energetische Geneeskunde om jou te begeleiden en te ondersteunen in het diagnostische proces en in de therapie die je lichaam en geest nodig hebben om weer op koers te komen. Deze Geneeskunde is erop gericht om op een natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam weer aan te spreken en te ondersteunen. Ik draag daaraan bij met kennis van Sjamanisme, Mystiek, Universele Eenheidsenergie, Touch of Matrix, The Journey, en Access Consciousness.
Ik vind het heel inspirerend om dit samen met jou te doen, het heeft me al veel rust en vertrouwen gegeven. Het is helder, overzichtelijk en fijn. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik je tegen ben gekomen op deze manier. En hoop nog meer verandering te bereiken!
Joke
App de Moderne Medicijnvrouw Inner Circle
€ 47,-

Geleide online meditatie-visualisatie

  • Geleide online meditatie-visualisatie op woensdag 14 december
  • Deelname via Zoom