Online meditatie visualisatie
online meditatie visualisatie

Meditatie-visualisatie-Intensive voor Energetische Ontgifting

Live online meditatie-visualisatie op 28 maart om 19:30 uur

stress verlagend

Stress verlagend

Ervaar minder stress en spanning door mijn meditaties
energie verhogend

Energie verhogend

Leer je energie beter te verdelen waardoor je fitter bent
Immuunsysteem

Immuunsysteem

Geef je immuunsysteem een boost door mijn online meditaties
Leer luisteren naar je lichaam

Deze maand hebben we als thema:

"Energetische Ontgifting"

Ben jij wel klaar met al die vage lichamelijke klachten?
Wil je loslaten wat niet meer een bijdrage is aan jou, emotioneel, mentaal, spiritueel, relationeel en een nieuw begin maken met nieuwe keuze-mogelijkheden in je leven? Durf je deze intensive aan voor een bijdrage hieraan?

Een fysieke-mentale-emotionele-spirituele-relationele detox is deze avondmeditatie om daarna in je bed te duiken en deze de nacht te laten doorwerken!


Waarom zou je meedoen aan een online meditatie-visualisatie?

  1. Voel jij je regelmatig fysiek en mentaal vermoeid?
  2. Vind je het moeilijk om te ontspannen?
  3. Leef je in vooral in je hoofd en blijf je maar piekeren? 
  4. Heb je moeite met keuzes maken of grenzen bewaken?
  5. Wil je beter slapen?
  6. Wil je meer levensvreugde ervaren?


Onder onze onrust zitten vaak fysieke, mentale of emotionele issues en als je vooral uit je hoofd leeft, voel je dit vaak niet. Dit patroon kun je doorbreken als je leert om uit je hoofd te komen en verbinding met je lichaam te maken. Je zoomt dan als het ware uit en komt los van gedachten, emoties, afleiding en ruis. Zodat je kan gaan luisteren naar de fluisteringen van je lichaam.
 

Je hebt die stilte in jezelf nodig om te ervaren wat je nodig hebt en daar op de juiste manier naar te handelen. Meditatie is een hele effectieve tool om hieraan bij te dragen. Dat dat zo effectief is, heeft te maken met dat je zonder veel inspanning de verbinding met je lichaam en je energiebalans herstelt. 

Ik noem meditatie dus ook zelfhelend. Niet alleen heeft het een positief effect op je mentale, emotionele en spirituele energie; ook fysiek worden lichaamsprocessen positief gestimuleerd door meditatie. 

Astrid heeft laten zien, voelen, ruiken, proeven, horen welke waarden het leven geeft en dat er een wisselwerking is tussen jou, de aarde en het Universum. Astrid is open, enthousiast, gedreven, passievol, en weet op boeiende, inspirerende wijze haar kennis over te brengen met praktische voorbeelden. Haar meditaties zijn diepvoelend en brengt de ziel tot helderheid, rust en vreugde. De meditaties: reis door lichaam, geest en ziel. Zo noem ik het altijd. De clearings zijn heel fijn. Diep van binnen te weten, te ervaren, dat je beklemmende situaties kunt loslaten door je muurtjes en barrières kunt laten zakken door deze woorden uit te spreken en je gesteund te voelen door de wijsheid van het universum. Hoe mooi is dit.
Agnes
online meditatie loslaten

Hoe maken we weer verbinding met jouw zelfhelend vermogen?


De bron van de klachten die jij ervaart in je fysieke lichaam kunnen ook hun oorsprong hebben in je mentale-, emotionele of spirituele lichaam. Want alles wat je ervaart in je leven, zowel fijne, als vervelende of heftige gebeurtenissen worden opgeslagen in je lichaam en je energieveld.


De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades creëren waardoor je psychische, emotionele en/of fysieke klachten kunt ontwikkelen; klachten waarvan jij niet begrijpt waar ze vandaan komen en wat je er mee moet.


Op deze manier kunnen eerdere gebeurtenissen uit dit leven, maar ook uit een vorig leven of vanuit generatielijnen impact hebben op jouw lichaamsbewustzijn en daarmee op jouw vitaliteit en gezondheid.


Maar, goed nieuws: de informatie rondom deze gebeurtenissen kun je loslaten waardoor de beperkingen en blokkades verdwijnen en er ruimte ontstaat voor nieuwe informatie, die aan jou bijdraagt, en ik kan je daarin faciliteren door mee te doen aan één van mijn online meditaties-visualisaties.


In deze bijeenkomst via Zoom gebruiken we naast de kracht van de visualisatie ook de energie van de groep om de informatie rondom deze beperkingen en blokkades los te laten.

Review Natasja

Ik heb de online meditatie als heel prettig ervaren. Je bent uiteraard heel spiritueel maar wel met beide voeten op de grond.

Yolanda Calandt

Dit is de stem die jou meeneemt op reis!

Astrid Vester

Ik gebruik de Integrale, Leefstijl en Energetische Geneeskunde om jou te begeleiden en te ondersteunen in het diagnostische proces en in de therapie die je lichaam en geest nodig hebben om weer op koers te komen. Deze Geneeskunde is erop gericht om op een natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam weer aan te spreken en te ondersteunen. Ik draag daaraan bij met kennis van Sjamanisme, Mystiek, Universele Eenheidsenergie, Touch of Matrix, The Journey, en Access Consciousness.


Doe je mee?

Ik vind het heel inspirerend om dit samen met jou te doen, het heeft me al veel rust en vertrouwen gegeven. Het is helder, overzichtelijk en fijn. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik je tegen ben gekomen op deze manier. En hoop nog meer verandering te bereiken!
Joke
App de Moderne Medicijnvrouw Inner Circle
€ 47,-

Geleide online meditatie-visualisatie

  • Live geleide online meditatie-visualisatie op dinsdag 28 maart van 19:30 uur tot 21:00 uur
  • Deelname via Zoom