Bekijk mijn Zoommeetings

Eerstvolgende visualisaties

15

DEC

19:30

Hart en bloedvaten

12

JAN

19:30

Maagdarm klachten

9

FEB
19:30

Zelfhelend vermogen

Meer info

null

Immuunsysteem deel 1

Vraag jij je af hoe het nu verder moet gezien de Coronaperikelen en alle nieuwe rondvliegende virussen? Deze visualisatie, live te beluisteren, neemt je mee in een flinke schoonmaak en versterking van het immuunsysteem! Dat zorgt er in ieder geval voor dat je sterk de winter in kunt gaan.

null

Immuunsysteem deel 2

In deze visualisatie neem ik je nog verder mee in de wereld van het immuunsysteem. Alles wat jouw immuunsysteem blokkeert op te schonen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het is een opvolging van deel 1. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. 

null

Luchtwegen

Vind jij dat je te vaak luchtwegproblemen hebt, zoals hoesten, verkoudheden, allergieën, bronchitis, longontstekingen? En/Of wil je zo fit mogelijk de winter door? Deze visualisatie neemt je mee in een schoonmaak van de luchtwegen en verbetering van je weerstand. 

null

Hart en bloedvaten

Heb je last van hoge bloeddruk, hartkloppingen, te hoog cholesterol, overgewicht en bloedsuikerproblemen? Dan is er sprake van Metabool syndroom en laaggradige ontstekingen in jouw lichaam. Meer aan doen? Deze visualisatie is een ondersteuning voor grote schoonmaak en onderhoud van hart en bloedvaten.

null

Zelfhelend vermogen

Ieder lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Kijk maar naar een wond die vanzelf geneest. Het is de voorwaarde voor herstel van een ziekte of klacht. Herstel jij wel goed? Sta jij wel goed in contact met jouw zelfhelend vermogen? Deze visualisatie gaat je helpen.

Zenuwstelsel deel 1

Regelmatig last van concentratie en geheugenproblemen? Angst en onrust? Kan je je hoofd niet stilzetten? Grote kans dat je zenuwstelsel uit balans is en meer… de aansturing voor je lichaam. Deze visualisatie poetst je breinfunctie flink op!

null

Zenuwstelsel deel 2

Weet je dat het heel erg belangrijk om je breincapaciteit optimaal te benutten om degeneratieve breinziekten te voorkomen of progressie te verminderen? Weet je hoe belangrijk het aanleggen van nieuwe verbindingen in het brein is? Deze visualisatie werkt voor het opruimen van blokkades.


Hormoonhuishouding deel 1

Schildklierproblemen, bloedsuikerklachten, menstruatieproblemen, overgangsklachten zijn uitingen van een hormonaal systeem dat uit balans is. Deze visualisatie werkt om de verbindingen in het hormonale systeem te verbeteren en op te schonen.

null

Hormoonhuishouding deel 2

Wil je nog meer en nog dieper herstel van de hormoonhuishouding? En dus een herstel van jouw klachten? Hormoonhuishouding deel 2 gaat in op emotionele, mentale en spirituele blokkades (denk aan de verbindingen met en blokkades in de chakra’s) om jouw hormonen weer in balans te brengen.
null

Maagdarm klachten

Wist je dat darmproblemen invloed hebben op je breinfunctie en stemming? En dat het immuunsysteem voor 80% in de darm zit? Dat longontsteking en blaasklachten ook oorsprong in de darmen kunnen hebben? Deze visualisatie haalt flink de bezem door de darmen!

'I'll provide you with knowledge and practical advice to regain your health and even bring you to a higher transformational meaningful life-standard.'
arrow_drop_up arrow_drop_down