De Moderne Medicijnvrouw

Doe jij mee met de Zoom meeting?

Het zelfhelend vermogen

9 februari 2022

Om 19:30 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ervaar jij dat jouw klachten maar niet verbeteren, wat je ook maar inzet voor je gezondheid, van voedingsaanpassingen, tot vitaminen, mineralen, kruiden, leefstijladviezen, beweging, rust, ontspanning, opruimen van blokkades emotioneel, mentaal, spiritueel en nog veel meer? Heb je ooit gedacht aan dat er misschien iets aan de hand kan zijn met jouw zelfhelend vermogen? Dat je jouw contact daar mee bent kwijtgeraakt?


Hoe zou dat kunnen? Misschien ben je het vertrouwen in je lichaam kwijtgeraakt door langdurige ziekte of lichaamspijnen? Misschien heb je als kind jouw contact met de subtiele signalen van jouw lichaam moeten negeren omdat het motto was: 'niet zeuren, maar doorgaan'. En dan wil het lichaam dat je weer gaat luisteren door nog harder te schreeuwen!


Misschien is er iets anders aan de hand. Wat is dat dan? Wat kun je eraan doen? Kun je het veranderen? Hoe kun je het veranderen?


Ben je nieuwsgierig geworden en durf je in de vraag te blijven?


Wil je uitzoeken hoe jouw contact met jouw zelfhelend vermogen is en hoe je het kunt herstellen?


Kom dan naar deze zoom meeting met visualisatie/meditatie over het zelfhelend Vermogen en geef je nu op!

Astrid Vester

Ik gebruik de Integrale, Leefstijl en Energetische Geneeskunde om jou te begeleiden en te ondersteunen in het diagnostische proces en in de therapie die je lichaam en geest nodig hebben om weer op koers te komen. Deze Geneeskunde is erop gericht om op een natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam weer aan te spreken en te ondersteunen. Ik draag daaraan bij met kennis van Sjamanisme, Mystiek, Universele Eenheidsenergie, Touch of Matrix, The Journey, en Access Consciousness.

Datum & Tijd

Woensdag
09-02-2022
19:30

Reserveer nu je plek!

arrow_drop_up arrow_drop_down