De winkel van De Moderne Medicijnvrouw

Mijn aanbod

De Moderne Medicijnvrouw

De Moderne Medicijnvrouw

Het boek de Moderne Medicijnvrouw, 7 Wijsheden naar Zelfheling, helpt je op weg om een oplossing te vinden in je chronische klachten. Middels tips voor je Zelfhelend Vermogen, voedings- en leefstijladviezen en een kijk op emotionele, mentale of spirituele blokkades die je klachten in stand kunnen houden helpt het boek je op weg om hier iets aan te doen.

1-op-1 retraite

In toenemende mate krijg ik verzoeken voor een 1-op-1 retraite. Wat een prachtige bijdrage kan dat zijn! Een 1-op-1 retraite is een ware reis die echt de diepte in gaat. We gaan kijken naar alle facetten van jouw leven. Wie ben jij? Waar ben je goed in? Waar loop je in vast? Welke voeding ondersteunt jouw lichaam het best? Draag je de kleding en doe je de beweging die bij je past? Doe jij in het leven wat je leuk vindt?

Samen met jou ga ik op zoek naar het antwoord op al deze vragen, met als resultaat een prachtige transformatie. Welke bijdrage kan dit zijn voor jouw leven?

Consult

Wat past nu wel of niet bij jou en hoe blijft je het meest gezond? Kom erachter in een persoonlijk consult met mij.

Online meditatie

Eens per maand geef ik een online meditatie-visualisatie met elke keer een ander thema.

7-daagse meditatie

Elke maand, 7 dagen lang start ik de ochtend om 8:30 uur met een meditatie. Doe jij mee?

Opleidingen

Access Bars class

‘The Bars’ is een Touch-point-therapie die de geest weer tot rust brengt, vergelijkbaar met een massage of een meditatie, maar dan nog veel meer dan dat. Laat je verrassen!

Access Foundation

De Foundation-lessen is een verdere verdieping op de Access Bars en zijn ontworpen om je in staat te stellen van alles en nog wat te veranderen in jouw leven.

Access Energetic Facelift 

De Access Energetic Facelift class is een prachtige manier om tekenen van het ouder worden tegen te gaan.

Bijscholing Energetische Geneeskunde in 5 Modules voor Artsen

In deze opleiding ga je als arts nieuwe mogelijkheden verkennen voor energetische diagnostiek en behandeling om klachten sneller en effectiever op te lossen.

Bijscholing Lichaamsbewustzijn in 7 Modules voor Therapeuten

In deze opleiding besteden we veel aandacht aan alle facetten van het lichaam, de onderlinge relaties op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau en de bijdrage van voeding, leefstijl en energetische geneeskunde aan de oplossing van klachten.

Transformatie behandelingen

Acces Bars sessie

We hebben veranderingen gezien in lichamen die voorheen voor onmogelijk werden gehouden door de Access Hands-On Body Processen te combineren met de Access Consciousness Verbal Processing!

Access Body Process sessie

Wat is één ding dat we allemaal gemeen hebben? We hebben allemaal een lichaam. In de zoektocht en reis van bewustzijn en verlangen naar meer, wordt ons lichaam vaak over het hoofd gezien of belast of zelfs afgewezen.

Access Facelift behandeling

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam af te remmen en te keren.

SOP sessie

De Symphony Sessions gaan over energetische empowerment en verandering en het kan je uitnodigen om je op een heel andere manier open te stellen voor LEVEN.

Online trainingen

Cursus maagdarmklachten

De Online cursus Maagdarmklachten in breder perspectief: ‘dokter waarom nou die darmen en kijken naar mijn poep, als ik stress heb en pijn in mijn knie?’, is een aanvulling en verbreding van de informatie in het boek.

Cursus luchtwegen

Ik hoor toch wel veel om mij heen, dat veel mensen verkouden zijn, lopen te snotteren, kuchen, niezen en daardoor ook slechter slapen en moe zijn. Daarom heb ik een online cursus gemaakt over de luchtwegen.
Synthetische voeding, te veel suiker, alcohol en sigaretten, te weinig groenten, fruit en kiemen, te weinig beweging, te veel stress, te weinig slaap: het draagt allemaal bij aan het ontstaan van hart en vaatziekten.
€ 37,95
Het Veerkracht-complex is gemaakt om het lichaam te ondersteunen in de aanpassing aan de dagelijkse uitdagingen.
Je neemt er het beste 2 tabletten van per dag.


Vooral vitamine B1 en B6 dragen bij aan de geestelijke veerkracht en aan een heldere geest. B6 heeft ook een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij de redenatie/het beredeneervermogen. Het is goed voor het geheugen, de leerprestatie, het concentratievermogen en de gemoedstoestand. Vitamine B5 draagt bij aan een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïd-hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters, helpt bij geestelijke inspanning/druk en bij vermoeidheid. De Vitamine C zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand.


Veerkracht-complex kan daarom een goede ondersteuning zijn van de gezondheid, maar vervangt natuurlijk niet goede voeding.