Over Astrid Vester | De Moderne Medicijnvrouw

                                             Over Dokter Astrid

Over Astrid

Als net afgestudeerd arts startte ik 30 jaar geleden in de Interne Geneeskunde en de Psychiatrie. Ik merkte snel dat er geen goed antwoord was op heel veel chronische klachten. Dat moest anders kunnen!

In de wereld van Integrale- en leefstijlgeneeskunde vond ik veel meer antwoorden. Maar nog niet genoeg!

Binnen De Moderne Medicijnvrouw komt voor mij alles samen. Dit staat symbool voor alle kennis die ik meebreng in alles wat ik creëer. De kennis die ik bezit als arts, mede opgedaan in de wereld van voeding, leefstijl, orthomoleculaire Geneeskunde, Fytotherapie, Homeopathie, neuraaltherapie.

Maar ook de kennis van de Sjamanen, Mystici, Universele Eenheidsenergie en bewustzijns-vergrotende tools, zoals Access Consciousness, The Journey en Touch of Matrix.

Ik voel me arts, een lichaamsfluisteraar, opzoek naar werkelijke heling voor jou.

Dat is Energetische Geneeskunde ten top!

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them."

Door de brug die ik heb geslagen tussen mijn weten als arts en hoe je werkelijk transformatie in het leven kan doormaken, hoeft jouw lichaam je niet meer te vertellen dat het anders moet. Want dát is het! Jouw lichaam spreekt een taal. Het fluistert eerst. Dat zijn de kleine klachten, waar je geen aandacht aan kon of wilde besteden. Dan begint het lichaam harder te schreeuwen, met frequentere, ernstigere of meerdere klachten, zodat je bereid bent om wel te luisteren. En als het lichaam je dan nog niet kan bereiken, zet het jou stil: Te moe om iets te doen, burn-out, somberte, angsten. Kortom: klachten die je leven beperken.

Het is dus belangrijk om het lichaam weer te leren verstaan. Wat wil het jou zeggen? Hoe kan jouw lichaam weer helen? Ook als dat voor jou onmogelijk lijkt? Wat is er wel mogelijk en dat je eerder niet kon zien? 

Wil jij dit pad kiezen? Wil jij die transformatie waar nodig en wenselijk voor jouw lichaam?
Dan ben je bij mij aan het goede adres!


Ik gebruik de Integrale, Leefstijl en Energetische Geneeskunde om jou te begeleiden en te ondersteunen in het diagnostische proces en in de therapie die je lichaam en geest nodig hebben om weer op koers te komen. Deze Geneeskunde is erop gericht om op een natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam weer aan te spreken en te ondersteunen. Ik draag daaraan bij met kennis van Sjamanisme, Mystiek, Universele Eenheidsenergie, Touch of Matrix, The Journey, en Access Consciousness.

Nu is de tijd voor verandering en ruimte voor jou!
Er is nu zo veel meer mogelijk.

Pak je kans om werkelijk een verschil te maken in je leven. Van pijn naar een soepel lichaam, van moe naar energiek, van te veel kilo's naar een passend gewicht, van gevangen voelen naar vrijheid, van slachtoffer naar winnaar, van miserabel naar happy! Laten we beginnen. Ik heb er zin in!

"I'll provide you with knowledge and practical advice to regain your health and even bring you to a higher transformational meaningful life-standard."

Ontdek wat ik voor je kan doen

Voedings- en leefstijladviezen

Wat past nou wel en niet bij jou? Hoe blijf je het meest gezond en wat heb je daarvoor nodig?

Orthomoleculaire geneeskunde

Welke aanvullingen met supplementen heb jij nodig voor het meest optimale resultaat?

Kruiden en homeopathie

Hoe vind je je weg in de ondersteuning met kruiden en homeopathie?

Neuraaltherapie

Zijn er blokkades die we een handje moeten helpen, bijvoorbeeld bij littekens?

Coaching

Voor een beter begrip van jou en je situatie. Hoe kun je meer grip hierop krijgen?

Bewustzijn

Voor als je de diepte in wilt, naar bewuster leven levensvisie en totale transformatie.

Symphony of Possibilities

Facelift behandeling

Bodyproces

Ontvang wat je krijgt. Geef wat je ontvangt. Waardeer wat je hebt.