Een daagse Access Energetic Faceliftcursus - 22 Januari 2022

Wat is Access Energetic Facelift?

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam af te remmen en te keren.

De zachte, rustgevende aanraking die op je gezicht en hals wordt aangebracht, initieert een energie die samen werkt met de cellen van je lichaam, om te herstellen, verlevendigen en verjongen.

Mensen die een faceliftcursus hebben gedaan vertellen dat ze de volgende veranderingen hebben ervaren:

  • Mooiere uitstraling en helderheid van het gezicht
  • Elasticiteit van de huid verbetert
  • Helderheid van de ogen verbetert
  • Gloed van het haar verbetert
  • Er ontstaat een Lifting van borsten en billen
  • De energie wordt beter
  • Een gevoel van ontspanning

Wat gebeurt er tijdens de les?

Deze Access Energetic Facelift is een eendaagse, hands-on les waarin deelnemers de Access Energetic Facelift leren en twee sessies geven en ontvangen.  

Tijdens deze les ga je aan de slag met de energieën in het lichaam en gezicht en ontdek je tijdens het toepassen wat er vrij kan komen en opgeruimd kan worden.

Als we eenmaal af zijn van de oordelen die we dagelijks in de spiegel op ons gezicht en lichaam projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren!!

Wat is er nog meer mogelijk?

Leer de Access Energetic Facelift met een of twee vrienden, zodat je wekelijks de voordelen van dit dynamische proces kunt schenken en ontvangen.

De Access Energetic Facelift kan ook een schitterende aanvulling zijn op elk bedrijf waar je met klanten en hun lichaam werkt - schoonheid, wellness, massage en meer. Op deze manier kun je je klantenkring en aanbod van diensten uitbreiden, met een succesvolle tool!

Let op:

Voorwaarde voor de instap in deze class is dat jij een Access Bars Class hebt gedaan. Heb je die nog niet gedaan, dan kun je de dag ervoor instappen in een Access Bars Class met mij!

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Zie ik jou in de class?

€ 380,- per Facelift class
arrow_drop_up arrow_drop_down