Access Energetic Facelift

Een daagse Access Energetic Facelift Class

Eerstvolgende live Class op 1 April 2023

Wat is Access Energetic Facelift?

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam af te remmen en te keren.

De zachte, rustgevende aanraking die op je gezicht en hals wordt aangebracht, initieert een energie die samen werkt met de cellen van je lichaam, om te herstellen, verlevendigen en verjongen.

Mensen die een faceliftcursus hebben gedaan vertellen dat ze de volgende veranderingen hebben ervaren:

  • Mooiere uitstraling en helderheid van het gezicht
  • Elasticiteit van de huid verbetert
  • Helderheid van de ogen verbetert
  • Gloed van het haar verbetert
  • Er ontstaat een Lifting van borsten en billen
  • De energie wordt beter
  • Een gevoel van ontspanning

Geweldige dag! en alle tools om zelf aan de slag te kunnen!

Judette

Wat gebeurt er tijdens de les?

Deze Access Energetic Facelift is een eendaagse, hands-on les waarin deelnemers de Access Energetic Facelift leren en twee sessies geven en ontvangen.  

Tijdens deze les ga je aan de slag met de energieën in het lichaam en gezicht en ontdek je tijdens het toepassen wat er vrij kan komen en opgeruimd kan worden.

Als we eenmaal af zijn van de oordelen die we dagelijks in de spiegel op ons gezicht en lichaam projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren!!

Wat is er nog meer mogelijk?

Leer de Access Energetic Facelift met een of twee vrienden, zodat je wekelijks de voordelen van dit dynamische proces kunt schenken en ontvangen.

De Access Energetic Facelift kan ook een schitterende aanvulling zijn op elk bedrijf waar je met klanten en hun lichaam werkt - schoonheid, wellness, massage en meer. Op deze manier kun je je klantenkring en aanbod van diensten uitbreiden, met een succesvolle tool!

Let op:

Aanbeveling voor instap in deze class is dat jij een Access Bars Class hebt gedaan. Dan kun je deze class veel beter ontvangen. Heb je nog geen Access Bars Class gedaan, dan kun je de dag ervoor instappen in een Access Bars Class met mij: zie onder opleidingen, Access Bars Dag, kalender

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Zie ik jou in de Facelift Class?

Als je hieronder je keuze hebt gemaakt voor eerste keer of tweede keer deelname aan de Class kom je in het betaalscherm waar je je keuze voor een datum kunt maken!

Graag tot ziens in deze magische Class!

Astrid Vester

Neem deel aan de 1 daagse live class!

Tijd: 09:30 - 17:30 uur

Kosten: € 380,- ( €190,- bij herhaling)

Datum: 1 April

Locatie: Holten

Eerst volgende datum

zaterdag

01-04-2023

09:30

Access Energetic Facelift class

1e keer

€ 380,-

Access Energetic Facelift class

Herhaling

€ 190,-