7-daagse online meditatie | De Moderne Medicijnvrouw

Let op! Deze 7-daagse is geannuleerd wegens privé omstandigheden!


7 dagen lang een 25 minuten durende meditatie per dag

Met elke maand een ander thema.


Start 17 Juni 2024 en heeft als thema: Ben jij jouw eigen LICHAAMSFLUISTERAAR? Versta jij de signalen van jouw lichaam of ben je het contact een beetje kwijt geraakt? Wat kun jij hier veranderen?

Of ben je op zoek naar eerdere meditaties?

Ben jij jouw eigen LICHAAMSFLUISTERAAR? 

Versta jij de signalen van jouw lichaam of ben je het contact een beetje kwijt geraakt? Wat kun jij hier veranderen?


Hoe kun je comfortabel zijn met jouw lichaam? Wist je dat oordelen over jouw lichaam het moe en ziek maakt?

Hoe kun je stoppen met oordelen?

Kun je het geschenk van jouw lichaam en de belichaming van jouw ziel hierin zien?

Wat heb jij hierin nodig?


7 Tools om hieraan bij te dragen!


 • Wat betekent voor jou jouw lichaam? Hoeveel oordelen heb jij over je lichaam?
 • Wat kun jij veranderen en hoe kun jij het veranderen waardoor jij jouw lichaam weer omarmt en leert te verstaan?
 • Welke oordelen, conclusies en standpunten houd jij in stand die niet van jou zijn of niet jouw waarheid zijn, die jouw contact van jouw wezen met jouw lichaam, jouw 'BELICHAMING' in de weg staat? en niet bijdragen aan een Vitaal en Gezond Lichaam en Geest?
 • Ben jij het vertrouwen in jouw lichaam een beetje kwijt? Wat wil het UNIVERSUM, jouw WEZEN en jouw LICHAAM jou nu eigenlijk vertellen met de verschijnselen in/van jouw lichaam en leven, die het laat zien? Met de symptomen in je lichaam die het laat zien? Met de ziektebeelden, die het laat zien?
 • Wil jij ook eindelijk loslaten wat niet meer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw lichaam en jouw leven?
 • Welke keuzes heb jij hier, die anderen misschien niet hebben en die jij nog niet ziet, die een meer Vitaal en Gezond lichaam in jouw leven kan doen verschijnen?
 • Welke keuze kun jij  vandaag al maken die jouw lichaam vreugde geeft?


Vraag jij je af hoe het beter kan dan hoe het nu is en wat er nog meer mogelijk is?

'Never give up, never give in, never quit'


Welke leefstijl, overtuigingen, conclusies, normen, waarden, denkbeelden, standpunten, gevoelens en emoties belemmeren jou in de creatie van een magisch lichaam?
Hoe kun je die belemmeringen loslaten en meer Vitaliteit, Lichamelijk en Energetisch, creëren?


Daar gaat deze 7 daagse ochtendmeditatie over!


Voel jij herkenning?


Wil jij graag allerlei belemmerende overtuigingen en blokkades opruimen rondom het kunnen luisteren naar de FLUISTERINGEN van jouw LICHAAM? Erken jij jouw lichaam als een magische tool om dit leven in vreugde te leven? 


Geef je dan op voor deze 7 daagse ochtendmeditaties!


Elke dag - 7 dagen lang - om 08:30 een meditatie van ruim 20 minuten, voor slechts 11 euro!


Mis je een ochtendmeeting? Je kunt de opname gedurende deze 7 daagse op elk moment terugluisteren. En voor een extra 10 euro houdt je een jaar lang toegang tot de meditaties!

Nadat ik een operatie heb ondergaan en dus onder narcose ben geweest ben ik na een paar dagen gaan mee doen aan de online meditatie die Astrid Vester verzorgde. Het leek me juist goed voor een vlotter herstel om mee te doen aan de 10 daagse meditatie. Ik heb gemerkt dat mediteren in een groep je meteen in hogere resonantie zit. Er werd ruimte gegeven om mee te doen met de groep door vragen te beantwoorden en te zien hoe andere deelnemers alles ervaarden. Dit gaf mij inzichten en daar kon ik wat mee doen. Tevens vond ik de manier waarop Astrid Vester haar interactie toepaste erg prettig. Ik kijk met heel veel plezier terug naar deze meditatie.

Peter Steenhuis

Heel leuk; de boodschappen worden zeer helder en duidelijk gebracht; de meditaties waren zeer goed, u hebt een heel aangename en warme stem. Er was een heel mooie wisselwerking tussen uzelf en de deelnemers. Ik vond het heel verrijkend en wat ik vooral zeer waardeerde, dat ik de sessies achteraf, op mijn tempo, kon bekijken (herbekijken); Als HSP-er heb ik soms meer tijd nodig om dingen te laten binnenkomen en te verwerken. Voor anderen: zeker doen, je leert zoveel bij, niet alleen over je relatie met geld maar het gaat veel breder, ook over je relatie met de wereld... je zelf opgelegde beperkingen, de blinde vlekken die je zelf niet ziet..

Annie Van Daele

Ik deed mee omdat ik iets zoek waarbij ik meer aandacht geef aan mezelf dan enkel aan anderen en ik de ervaring van meditatie nog niet kende. Ik was heel aangenaam verrast hoe elke meditatie de hele dag door bleef doorwerken en hoe ik ook de dagen erna meer bewustwording kon ervaren.
Patricia
Ik doe zelf in de ochtend wat aan meditatie en oefeningen en ik vond dit wel een leuke verdieping hiervan. Uiteindelijk was de ochtendmeditatie zo interessant dat ik ook de rest ben gaan doen. 

Ik ben zeker gegroeid als mens. Ik ga makkelijker met andere mensen om ook als zij veroordelend zijn naar mij. Ik oordeel minder over andere mensen. Ik kan steeds makkelijker alles ontvangen. En heb oude frustraties opgeruimd. Het leven is lichter, makkelijker geworden. Ik ben vrolijker geworden daardoor.

Yolanda Calandt
Superfijne ochtendmeditatie en een heel mooie zuivere energie. Prettige werkwijze en stem. Ik voelde dat op bepaalde momenten energie in beweging komen die een doorstroming op gang bracht en heling.
Andrea

Elke ochtend - 7 dagen lang - een meditatie van ruim 25 minuten.

€ 11,-

Geannuleerd - 7 daagse meditatie - vanaf 17 JUNI 2024

 • Opruimen van Belemmerende Overtuigingen en andere Blokkades die effect hebben op jouw LICHAAM. Wat kunnen je hier aanpakken en veranderen?
 • 7 dagen lang, ruim 25 minuten samen mediteren om 8.30u in de ochtend.
 • Duik dieper in de verbinding met jouw Fysieke en Energie-LICHAAM.
 • De opnames zijn terug luisteren op jouw tijd tot 5 dagen na de laatste meditatie of een jaar lang voor een extra 10 euro
 • Zoom is ook beschikbaar op je telefoon!
Ik vond de meditatie heel erg fijn en tot mijn verbazing werd er heel veel kennis gedeeld. Ik heb er veel van geleerd. Hoe ik mijzelf groter kan maken en niet laat beïnvloeden door de mind en vastgezette patronen. Hoe je dankbaarheid kan inzetten en nieuwe mogelijkheden kan creëren. En de kennis werd heel prettig en spontaan gebracht
Yolanda Calandt
Erg dankbaar ben ik voor deze meditaties. Wat bijzonder om op deze wijze samen de dag te starten. En wat fijn dat je ons zoveel tools en inzichten hebt gegeven, waar we concreet mee aan de slag kunnen. De clearing statements maar ook de vragen die we ons lichaam mogen stellen om zo weer meer vertrouwen te ervaren en meer in onze kracht te komen. (te helen) De wijze waarop je dit doet is bewonderingswaardig, je weet altijd exact te kern te raken. Blij en dankbaar om hier deelgenoot van te mogen zijn.
Ellen Agterbos
Bij deze wil ik je heel hartelijk bedanken voor de meditaties. De maandelijkse meditaties van Astrid Vester geven verdieping over een bepaald thema. In februari heb ik bijvoorbeeld het thema zelfhelend vermogen gevolgd en kwam er achter dat ik op dat thema nog wel een paar zaken los mocht laten. Kortom zijn deze meditaties een waardevolle aanvulling op mijn dagelijks leven. Ik voel me hiervoor heel dankbaar.
Lia Versteegh