7-daagse online meditatie | De Moderne Medicijnvrouw

7 dagen lang een 15 minuten durende meditatie

Met elke maand een ander thema.


Oktober heeft als thema: 'Voeding en Leefstijl, wat kiest jouw lichaam nu echt?'

'Voeding en Leefstijl, wat kiest JOUW lichaam nu echt?'
7 Tools om meer te weten over welke voeding en leefstijl bijdraagt aan JOUW lichaam! 

 • Eet jij omdat je honger/trek hebt en het lichaam brandstof nodig heeft of eet jij omdat jij cravings hebt en niet zonder bepaalde voeding kan? Ben jij dat gestoei met dat eten helemaal zat?
 •  Of eet jij ‘to meet your emotional need’ ofwel ben je een emotionele eter, of plan jij je maaltijden omdat het nu eenmaal etenstijd is?
 • Zie je voedsel als noodzakelijk vulsel, wat snel en makkelijk moet, of als ‘nutrition’, dat het lichaam voedt met belangrijke stoffen?
 • Of zie jij voedsel meer als energie?
 • Ben jij het vertrouwen in jouw lichaam een beetje kwijt? Wat wil JOUW lichaam jou nu eigenlijk vertellen?
 • Wil jij ook eindelijk loslaten wat niet meer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw lichaam en je leven?
 • Vraag jij je af hoe het beter kan dan dit en wat er nog meer mogelijk is?


Heb je ooit nagedacht dat je in je voedselkeuze wordt beïnvloed door anderen, door je cultuur, door je opvoeding, meer dan je denkt? Zelfs dat je gedachten over voedselkeuzes van anderen oppakt en van jou maakt?

Is dat echt wel wat specifiek jouw lichaam wil?

Heb je je dat wel eens afgevraagd?

Hoe belangrijk maken we voedsel? Of juist niet? Hoe bewust kies jij? Hoe kun je bewust kiezen? Op welke signalen kun je letten?


Hoeveel voedsel heeft jouw lichaam echt nodig?

Welke overtuigingen belemmeren jou in ‘gezonde’ voedingskeuzen, gewichtsverlies, vitaal voelen en gezonde spijsvertering?


Daar gaat deze 7 daagse ochtendmeditatie over!


Voel jij herkenning?

Wil jij graag belemmerende overtuigingen opruimen rondom voedsel, voedingskeuzes en overgewicht?


Geef je dan op voor deze 7 daagse ochtendmeditaties!


Elke dag - 7 dagen lang - om 08:30 een meditatie van 20 minuten, voor slechts 11 euro!


Mis je een ochtendmeeting? Je kunt de opname gedurende deze 7 daagse op elk moment terugluisteren. En voor een extra 10 euro houdt je een jaar lang toegang tot de meditaties!

Ik deed mee omdat ik iets zoek waarbij ik meer aandacht geef aan mezelf dan enkel aan anderen en ik de ervaring van meditatie nog niet kende. Ik was heel aangenaam verrast hoe elke meditatie de hele dag door bleef doorwerken en hoe ik ook de dagen erna meer bewustwording kon ervaren.
Patricia
Ik doe zelf in de ochtend wat aan meditatie en oefeningen en ik vond dit wel een leuke verdieping hiervan. Uiteindelijk was de ochtendmeditatie zo interessant dat ik ook de rest ben gaan doen. 

Ik ben zeker gegroeid als mens. Ik ga makkelijker met andere mensen om ook als zij veroordelend zijn naar mij. Ik oordeel minder over andere mensen. Ik kan steeds makkelijker alles ontvangen. En heb oude frustraties opgeruimd. Het leven is lichter, makkelijker geworden. Ik ben vrolijker geworden daardoor.

Yolanda Calandt
Superfijne ochtendmeditatie en een heel mooie zuivere energie. Prettige werkwijze en stem. Ik voelde dat op bepaalde momenten energie in beweging komen die een doorstroming op gang bracht en heling.
Andrea

Elke ochtend - 7 dagen lang - een meditatie van 20 minuten.

€ 11,-

7 daagse meditatie - vanaf 4 september

 • Thema: Is it all about Money or is it about You? 
 • 7 dagen lang, 20 minuten samen mediteren om 8.30u in de ochtend.
 • Duik dieper in de verbinding met jouw energielichaam.
 • De opnames zijn terug luisteren tot 5 dagen na de laatste meditatie
 • Zoom is ook beschikbaar op je telefoon!
Ik vond de meditatie heel erg fijn en tot mijn verbazing werd er heel veel kennis gedeeld. Ik heb er veel van geleerd. Hoe ik mijzelf groter kan maken en niet laat beïnvloeden door de mind en vastgezette patronen. Hoe je dankbaarheid kan inzetten en nieuwe mogelijkheden kan creëren. En de kennis werd heel prettig en spontaan gebracht
Yolanda Calandt
Erg dankbaar ben ik voor deze meditaties. Wat bijzonder om op deze wijze samen de dag te starten. En wat fijn dat je ons zoveel tools en inzichten hebt gegeven, waar we concreet mee aan de slag kunnen. De clearing statements maar ook de vragen die we ons lichaam mogen stellen om zo weer meer vertrouwen te ervaren en meer in onze kracht te komen. (te helen) De wijze waarop je dit doet is bewonderingswaardig, je weet altijd exact te kern te raken. Blij en dankbaar om hier deelgenoot van te mogen zijn.
Ellen Agterbos
Bij deze wil ik je heel hartelijk bedanken voor de meditaties. De maandelijkse meditaties van Astrid Vester geven verdieping over een bepaald thema. In februari heb ik bijvoorbeeld het thema zelfhelend vermogen gevolgd en kwam er achter dat ik op dat thema nog wel een paar zaken los mocht laten. Kortom zijn deze meditaties een waardevolle aanvulling op mijn dagelijks leven. Ik voel me hiervoor heel dankbaar.
Lia Versteegh

Op zoek naar oudere meditaties?