7-daagse online meditatie | De Moderne Medicijnvrouw

7 dagen lang een 15 minuten durende meditatie

Met elke maand een ander thema.


Februari 2024 heeft als thema: '(Zelf)vertrouwen: vertrouwen op weten wat jij weet, als het geschenk wat jij bent. Wat ervaar jij? Wat kun je hier veranderen?'

'(Zelf)vertrouwen: vertrouwen op weten wat jij weet, als het geschenk wat jij bent. Wat ervaar jij? Wat kun je hier veranderen?'


Wat is eigenlijk zelf-vertrouwen? Wat weet jij?

Hoe kun je comfortabel zijn met jou en kiezen voor wat jij weet?

Wat heb jij hierin nodig?


7 Tools om hieraan bij te dragen! • Wat kun jij veranderen en hoe kun jij het veranderen waardoor onzekerheid niet meer in jouw leven hoeft te verschijnen?
 • Welke oordelen, conclusies en standpunten houd jij in stand die niet van jou zijn of niet jouw waarheid zijn, die bijdragen aan het in stand houden van Onzekerheid en Gebrek aan Zelfvertrouwen?
 • Welke keuzes heb jij hier die anderen niet hebben en die jij nog niet ziet, die deze realiteit totaal anders voor jou doet verschijnen?
 • Wat is hier mogelijk dat jij hier nog niet heb overwogen?
 • Wat is het goede hieraan wat jij nog niet begrijpt?
 • Welke keuze kun jij  vandaag maken die jouw leven kan en zal veranderen? Die creëert wat jij verlangt?
 • Ben jij het vertrouwen in jouw lichaam een beetje kwijt? Wat wil JOUW lichaam jou nu eigenlijk vertellen?
 • Wil jij ook eindelijk loslaten wat niet meer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw lichaam en je leven?


Vraag jij je af hoe het beter kan dan dit en wat er nog meer mogelijk is?


Welke overtuigingen belemmeren jou in 'vertrouwen' met jou, anders kijken naar jouw leven met minder behoeftigheid, waar onzekerheid niet meer bestaat, en waar meer Vitaliteit het resultaat is?


Daar gaat deze 7 daagse ochtendmeditatie over!


Voel jij herkenning?


Wil jij graag belemmerende overtuigingen opruimen rondom Vertrouwen met jou?


Geef je dan op voor deze 7 daagse ochtendmeditaties!


Elke dag - 7 dagen lang - om 08:30 een meditatie van 20 minuten, voor slechts 11 euro!


Mis je een ochtendmeeting? Je kunt de opname gedurende deze 7 daagse op elk moment terugluisteren. En voor een extra 10 euro houdt je een jaar lang toegang tot de meditaties!

Nadat ik een operatie heb ondergaan en dus onder narcose ben geweest ben ik na een paar dagen gaan mee doen aan de online meditatie die Astrid Vester verzorgde. Het leek me juist goed voor een vlotter herstel om mee te doen aan de 10 daagse meditatie. Ik heb gemerkt dat mediteren in een groep je meteen in hogere resonantie zit. Er werd ruimte gegeven om mee te doen met de groep door vragen te beantwoorden en te zien hoe andere deelnemers alles ervaarden. Dit gaf mij inzichten en daar kon ik wat mee doen. Tevens vond ik de manier waarop Astrid Vester haar interactie toepaste erg prettig. Ik kijk met heel veel plezier terug naar deze meditatie.

Peter Steenhuis

Heel leuk; de boodschappen worden zeer helder en duidelijk gebracht; de meditaties waren zeer goed, u hebt een heel aangename en warme stem. Er was een heel mooie wisselwerking tussen uzelf en de deelnemers. Ik vond het heel verrijkend en wat ik vooral zeer waardeerde, dat ik de sessies achteraf, op mijn tempo, kon bekijken (herbekijken); Als HSP-er heb ik soms meer tijd nodig om dingen te laten binnenkomen en te verwerken. Voor anderen: zeker doen, je leert zoveel bij, niet alleen over je relatie met geld maar het gaat veel breder, ook over je relatie met de wereld... je zelf opgelegde beperkingen, de blinde vlekken die je zelf niet ziet..

Annie Van Daele

Ik deed mee omdat ik iets zoek waarbij ik meer aandacht geef aan mezelf dan enkel aan anderen en ik de ervaring van meditatie nog niet kende. Ik was heel aangenaam verrast hoe elke meditatie de hele dag door bleef doorwerken en hoe ik ook de dagen erna meer bewustwording kon ervaren.
Patricia
Ik doe zelf in de ochtend wat aan meditatie en oefeningen en ik vond dit wel een leuke verdieping hiervan. Uiteindelijk was de ochtendmeditatie zo interessant dat ik ook de rest ben gaan doen. 

Ik ben zeker gegroeid als mens. Ik ga makkelijker met andere mensen om ook als zij veroordelend zijn naar mij. Ik oordeel minder over andere mensen. Ik kan steeds makkelijker alles ontvangen. En heb oude frustraties opgeruimd. Het leven is lichter, makkelijker geworden. Ik ben vrolijker geworden daardoor.

Yolanda Calandt
Superfijne ochtendmeditatie en een heel mooie zuivere energie. Prettige werkwijze en stem. Ik voelde dat op bepaalde momenten energie in beweging komen die een doorstroming op gang bracht en heling.
Andrea

Elke ochtend - 7 dagen lang - een meditatie van 20 minuten.

€ 11,-

7 daagse meditatie - vanaf 21 Februari 2024

 • (Zelf)vertrouwen of Onzekerheid? Het effect op jouw Vitaliteit en jouw ZIJN, wat kunnen we hier veranderen?
 • 7 dagen lang, 20 minuten samen mediteren om 8.30u in de ochtend.
 • Duik dieper in de verbinding met jouw energielichaam.
 • De opnames zijn terug luisteren tot 5 dagen na de laatste meditatie
 • Zoom is ook beschikbaar op je telefoon!
Ik vond de meditatie heel erg fijn en tot mijn verbazing werd er heel veel kennis gedeeld. Ik heb er veel van geleerd. Hoe ik mijzelf groter kan maken en niet laat beïnvloeden door de mind en vastgezette patronen. Hoe je dankbaarheid kan inzetten en nieuwe mogelijkheden kan creëren. En de kennis werd heel prettig en spontaan gebracht
Yolanda Calandt
Erg dankbaar ben ik voor deze meditaties. Wat bijzonder om op deze wijze samen de dag te starten. En wat fijn dat je ons zoveel tools en inzichten hebt gegeven, waar we concreet mee aan de slag kunnen. De clearing statements maar ook de vragen die we ons lichaam mogen stellen om zo weer meer vertrouwen te ervaren en meer in onze kracht te komen. (te helen) De wijze waarop je dit doet is bewonderingswaardig, je weet altijd exact te kern te raken. Blij en dankbaar om hier deelgenoot van te mogen zijn.
Ellen Agterbos
Bij deze wil ik je heel hartelijk bedanken voor de meditaties. De maandelijkse meditaties van Astrid Vester geven verdieping over een bepaald thema. In februari heb ik bijvoorbeeld het thema zelfhelend vermogen gevolgd en kwam er achter dat ik op dat thema nog wel een paar zaken los mocht laten. Kortom zijn deze meditaties een waardevolle aanvulling op mijn dagelijks leven. Ik voel me hiervoor heel dankbaar.
Lia Versteegh

Op zoek naar oudere meditaties?