7-daagse online meditatie | De Moderne Medicijnvrouw

7 dagen lang een 15 minuten durende meditatie

De maand April: De Lente: Wil jij groeien en meer keuze-mogelijkheden hebben?

  • Ben al die vage lichamelijke klachten helemaal zat?
  • Wil jij ook eindelijk loslaten wat niet meer bijdraagt aan jou in je leven?
  • Vraag jij je af hoe het beter kan dan dit en wat er nog meer mogelijk is?


Geef je dan op voor deze 7 daagse!

Elke dag - 7 dagen lang - om 08:30 een meditatie van 15 minuten, voor slechts 11 euro!

Mis je een ochtendmeeting? Je kunt de opname gedurende deze 7 daagse op elk moment terugluisteren. En voor een extra 10 euro houdt je een jaar lang toegang tot de meditaties!

Review Esther

Dankjewel voor weer alle wijze lessen. Ik heb het laatste halfjaar wat moeite met een collega. Ik wilde niet ver(oordelen) en bleef positief op haar reageren maar bleef toch moeite hebben met de situaties die zij af en toe creëert en ik wist eigenlijk niet goed hoe ik dit moest hanteren voor mijzelf. Ik heb nu geleerd dat ik dit gewoon moet laten zijn en alles ontvangen en dankbaar zijn. Ik denk dat mij dat gaat lukken. En ik heb ook geleerd dat ik meer voor mijzelf moet opkomen en nee durfen te zeggen, ik mag mijn grenzen stellen. Ik denk wel dat het leven weer een stuk lichter is geworden.

Yolanda

Elke ochtend - 7 dagen lang - een meditatie van 15 minuten.

€ 11,-

7 daagse meditatie - vanaf 18 April

  • Thema: Loslaten van fysiek en energetische gif!
  • 7 dagen lang, 15 minuten samen mediteren om 8.30u in de ochtend.
  • Duik dieper in de verbinding met jouw energielichaam.
  • De opnames zijn terug luisteren tot 5 dagen na de laatste meditatie
  • Zoom is ook beschikbaar op je telefoon!
Ik vond de meditatie heel erg fijn en tot mijn verbazing werd er heel veel kennis gedeeld. Ik heb er veel van geleerd. Hoe ik mijzelf groter kan maken en niet laat beïnvloeden door de mind en vastgezette patronen. Hoe je dankbaarheid kan inzetten en nieuwe mogelijkheden kan creëren. En de kennis werd heel prettig en spontaan gebracht
Yolanda Calandt
Erg dankbaar ben ik voor deze meditaties. Wat bijzonder om op deze wijze samen de dag te starten. En wat fijn dat je ons zoveel tools en inzichten hebt gegeven, waar we concreet mee aan de slag kunnen. De clearing statements maar ook de vragen die we ons lichaam mogen stellen om zo weer meer vertrouwen te ervaren en meer in onze kracht te komen. (te helen) De wijze waarop je dit doet is bewonderingswaardig, je weet altijd exact te kern te raken. Blij en dankbaar om hier deelgenoot van te mogen zijn.
Ellen Agterbos
Bij deze wil ik je heel hartelijk bedanken voor de meditaties. De maandelijkse meditaties van Astrid Vester geven verdieping over een bepaald thema. In februari heb ik bijvoorbeeld het thema zelfhelend vermogen gevolgd en kwam er achter dat ik op dat thema nog wel een paar zaken los mocht laten. Kortom zijn deze meditaties een waardevolle aanvulling op mijn dagelijks leven. Ik voel me hiervoor heel dankbaar.
Lia Versteegh