Consult Aanbod | De Moderne Medicijnvrouw

Consult aanbod

Hoe kun je met de juiste adviezen weer een optimale gezondheid bereiken?

Als je last hebt van allerlei klachten en de reguliere geneeskunde noemt het IBS (Irritable Bowel Syndrome of Spastische darm) of SOLK (Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Aandoeningen). Of ze noemen het psychisch of iets waar je “maar mee moet leren leven” en je wilt je hier niet bij neerleggen. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik zie op dagelijkse basis mensen met chronische klachten in een breed uiteenlopend spectrum, maar ik kan ook uitstekend ondersteunen bij verschillende levensfasen in de vorm van een zwangerschapswens, zwangerschap, opgroeiend kinderen, menopauzes en gezond ouder worden.

Je kunt ook voor een algehele check-up langskomen, zonder dat je je ziek voelt of omdat je het lichaam goed wilt ondersteunen en reinigen om ziekte te voorkomen.

Samen bekijken we jouw ingevulde vragenlijst, het voedseldagboek en eventueel reeds gedane reguliere onderzoeken.. Na een lichamelijk onderzoek, eventueel bloedonderzoek en ontlastingsonderzoek, maken we voor jou een behandelplan die we in volgende consulten verder uitwerken en evalueren.

Daarna weet jij wat werkt voor jouw gezondheidsondersteuning en maken we een mooi programma, zodat je zelf weer verder kunt.

Vaak houden emotionele, mentale en spirituele ballast chronische klachten in stand.

 1. Loop je vast in je lichamelijke klachten? 
 2. Lukt het maar niet om af te vallen? 
 3. Stap je steeds weer in dezelfde valkuil van een verkeerde partnerkeuze?
 4. Blijf je denken, dat je iets ernstigs onder de leden hebt, terwijl dat bij herhaling niet wordt aangetoond?
 5. Voel je steeds angstig en kun je jezelf niet meer gerust stellen?
 6. Blijf je je maar somber voelen, ondanks alles wat je al hebt geprobeerd?

Dan is er waarschijnlijk iets aan de hand waarop je jouw licht nog niet hebt laten schijnen!

We krijgen samen helder wat de angel lijkt te zijn in het vastlopen in bepaalde gevoelens, gedachten, leefgebieden of uitdagingen. Ik maak hierin ook gebruik van Klassieke Homeopathie en Bach Bloesems.

Als jij bereid bent om je te openen, je durft over te geven, bereid bent enige inspanning en doorzettingsvermogen in te zetten, dan neem ik je graag mee in dit traject!

Wil jij jouw klachten in een spiritueel kader plaatsen en begrijpen wie jij werkelijk bent en wat jouw levensmissie is?

Heb je al het een en ander aan voorwerk gedaan bij mij of via andere wegen, waardoor je toekomt aan vragen als: Waarom ben ik op deze aardbol? Waar word ik en dus ook mijn omgeving het meeste gelukkig van? Welke capaciteiten en talenten heb ik meegekregen, om hier tot uiting te mogen brengen? Hoe draagt dat bij aan mijn welzijn en ook, jazeker, aan mijn lichamelijk welbevinden?

Er zijn ontelbare mogelijkheden om hier naar te kijken. Ik maak geen gebruik van vragenlijsten of scorelijsten, maar van andere tools.

Bijvoorbeeld:

 • Een Journey proces gericht op het uitvinden van jouw levensdoel.  (www.thejourney.com)
 • Touch of Matrix om alles wat je daar naartoe in de weg zit in je bewustzijn te trekken en los te kunnen laten, zowel op lichamelijk, als ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. (www.touchofmatrix.nl)
 • Sjamanisme, om in contact te blijven met de natuur, waarin je jezelf kunt herkennen.
 • Universele Eenheids-energie, om je te verbinden met het oneindige bewustzijn.  (www.Joans-Flow.eu).
 • We kijken naar Chakra-reiniging, karmische processen en DNA gerelateerde zaken, vorige generaties en ook vorige levens. Alles wat er voor jou nodig is.
 • En met Access Consciousness tools, Access Bars-, SOP- en Facelift-sessie blijven we in de vraag en creëren we nog meer mogelijkheden. Wil je lichaam ondersteunen in het veranderingsproces wat je gaat met een bodyproces voor meer gemak en vreugde? Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk?(www.accessconsciousness.com)


Een open houding brengt je in de spirituele ruimte die nodig is om de informatie, van en over jou, vanuit het universum naar boven te laten komen.

Ben je bereidt om je open te stellen en dit aan te gaan? Voel je dat je hier heel erg aan toe bent? Wil jij je mogelijkheden verkennen en wat daar verder nog achter ligt?

Dan ben je bij mij aan het goede adres en zul je voelen dat je in een andere realiteit kunt stappen met veel meer mogelijkheden

"I'll provide you with knowledge and practical advice to regain your health and even bring you to a higher transformational meaningful life-standard."