De Moderne Medicijnvrouw
De Moderne Medicijnvrouw

1-op-1 retraite

Boek jouw retraite

In toenemende mate krijg ik verzoeken voor een 1-op-1 retraite. Wat een prachtige bijdrage kan dat zijn! Een 1-op-1 retraite is een ware reis die echt de diepte in gaat. We gaan kijken naar alle facetten van jouw leven. Wie ben jij? Waar ben je goed in? Waar loop je in vast? Welke voeding ondersteunt jouw lichaam het best? Draag je de kleding en doe je de beweging die bij je past? Doe jij in het leven wat je leuk vindt?

Samen met jou ga ik op zoek naar het antwoord op al deze vragen, met als resultaat een prachtige transformatie. Welke bijdrage kan dit zijn voor jouw leven?

Hoe ziet een 1-op-1 retraite eruit?

Allereerst, geen één retraite zal er hetzelfde uit zien. Dat komt omdat ik intune op jouw specifieke wensen en de behoeften van jou en jouw lichaam. Er zit natuurlijk wel overeenkomst in de grote lijnen, die ik hieronder zal toelichten:

Op de eerste dag (10 u. –  18 u.):

Je komt in de ochtend aan en we starten samen de dag onder het genot van een kopje koffie. We hebben aan de telefoon kennis gemaakt, en nu is het tijd om dieper in te gaan op jouw wensen behoeften tijdens deze retraite. Waar kan ik jou mee helpen en wat wil je uit deze 3 dagen halen? Daarna gaan we een behandeling en energetische sessie houden om de eerste ruimte voor verandering te creëren. Tijd voor een heerlijke boswandeling ter afsluiting.


Op de tweede dag (10 u. – 18 u.)

Deze dag zal voor het grootste plaatsvinden in mijn praktijk in Holten. We gaan aan de slag met de behoeften van jouw lichaam en je lichaamsbewustzijn. De vraag: Hoe kunnen wij jouw lichaam optimaal ondersteunen?, staat centraal.  Ik zal je bijvoorbeeld voorzien van een passend voedingsadvies, alsmede een check op benodigde vitamines, mineralen en homeopathische middelen ter ondersteuning. Ook is er tijd voor een energetisch lichaamsproces.


Op de derde dag (10 u. tot 13 u.):

Dit is in een halve dag, zodat jij de tijd krijgt om rustig te landen en je reis naar huis te maken. We gaan aan de slag met het verankeren van de veranderingen die zijn gecreëerd. Ik geef jou tips en krachtige tools om thuis mee aan de slag te gaan. Na deze dag is de reis niet klaar maar ben je eigenlijk pas net begonnen. Wat gaat deze transformatie jou brengen?


Als je bij mij kiest voor een 1-op-1 retraite, dan zal ik een overnachting voor jou boeken in hotel Hoog Holten. Dit hotel ligt midden in het bos aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Een unieke plek waar rust, ontspanning en de helende werking van de natuur samenkomen. Er is weinig afleiding en er zijn mogelijkheden tot heerlijk lange wandelingen. Hotel Hoog Holten biedt daarnaast veel mogelijkheden om goed te kunnen lunchen en dineren.


Prijs: n.o.t.k

Meer info? Neem contact met mij op!