Veerkracht Complex | De Moderne Medicijnvrouw

Veerkracht-Complex

Het Veerkracht-complex is gemaakt om het lichaam te ondersteunen in de aanpassing aan de dagelijkse uitdagingen.
Je neemt er het beste 2 tabletten van per dag.

Vooral vitamine B1 en B6 dragen bij aan de geestelijke veerkracht en aan een heldere geest. B6 heeft ook een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij de redenatie/het beredeneervermogen. Het is goed voor het geheugen, de leerprestatie, het concentratievermogen en de gemoedstoestand. Vitamine B5 draagt bij aan een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïd-hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters, helpt bij geestelijke inspanning/druk en bij vermoeidheid. De Vitamine C zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand.

Veerkracht-complex kan daarom een goede ondersteuning zijn van de gezondheid, maar vervangt natuurlijk niet goede voeding.

De samenstelling per 2 tabletten is:


null


De betaling is vooraf à € 37,95, voor 100 tabletten, inclusief verzendkosten. Via onderstaande knop kun je een bestelling plaatsen.
'I'll provide you with knowledge and practical advice to regain your health and even bring you to a higher transformational meaningful life-standard.'