Boeken van de Moderne Medicijnvrouw

Bekijk hieronder mijn cadeau's

Meer informatie over deze boeken

Aandachtspunten voor jouw zelfhelend vermogen

Elk lichaam heeft een Zelfhelend vermogen. Hoe zou het kunnen dat het voor jou niet werkt? Dat je klachten maar niet oplossen? Omdat hier naar kijken van wezenlijk belang is schreef ik het eerste hoofdstuk van mijn boek over het Zelfhelend Vermogen van het lichaam.

10 Aandachtspunten op die je kunnen helpen om weer toegang te krijgen tot jouw Zelfhelend vermogen

3 sleutels om een supersterk immuunsysteem te bouwen

Een gezond en gelukkig leven is toegankelijk voor jou! Met de juiste voeding, leefstijl, wat supplementen en tools voor bewustwording kun je een supersterk immuunsysteem opbouwen!

Dit e-book beschrijft in het kort hoe je dit kunt doen.

Veel leesplezier!

Afrika boek

Mijn reis naar Afrika, Ghana en Gambia heeft mij nog gevoeliger gemaakt voor de mogelijkheden van de kruiden in de natuur.

Ik begeleid nu een leefstijlproject in Gambia. Dit project heeft als doel het welzijn en de levenskwaliteit van de lokale bevolking op het Afrikaanse continent te verhogen, met name op het gebied van gezondheid, educatie, voeding en leefstijl. Zo dringen we veelvoorkomende ziekten en aandoeningen terug. Volksziekte nummer één in Ghana, Gambia en de andere subsaharan countries in Afrika is diabetes. En daar is met voeding en leefstijl heel veel aan te doen!

Ik besloot een boek te schrijven over mijn ervaringen in Afrika. Daarin heb ik een aantal belangrijke voedings- en leefstijladviezen opgenomen, die toegankelijk zijn voor de armste landen in Afrika. Het boek bevat daarnaast een beschrijving van een aantal kruiden voor klachten en ziektebeelden. Aan het einde van het boek is er een rubricering op aandoening en werking van bepaalde kruiden, om snel terug te vinden wat je kunt inzetten!