Access Bars Opleiding - 1-daagse | De Moderne Medicijnvrouw

Access Bars® Opleiding: 22 Juni 2024 

Make a change! Een dag van groei, verbinding en ontspanning!

Meteen aanmelden
Astrid Vester

Access Bars: It’s All About Energy, Space, and Consciousness!

Wist je dat er op jouw hoofd maar liefst 32 ‘Bars’ (‘touch-points’) zijn die staan voor verschillende gebieden in je leven? Met deze ‘touch-points’ zijn gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot je lichaam, veroudering, relaties, heling, kalmte, dankbaarheid en sexualiteit, maar ook geld, controle en creativiteit.


Door deze ‘Bars’ heel licht aan te raken kun je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in jouw lichaam opgeslagen liggen (en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam) ontladen en loslaten, zodat er meer rust, ruimte en ontspanning komt in jouw lichaam en bewustzijnsveld.


Hoe zou je leven er uitzien over 2 jaar als jij zou kiezen voor een leven met gemak, vreugde en overvloed?


Wat zou er dan in je leven verschijnen? Wanneer je alle oude ballast die je met je meedraagt los mag laten kun jij een leven gaan leven dat ver buiten je huidige voorstellingsvermogen ligt. En het mooie aan dit proces is dat iedereen het kan leren!

Meteen aanmelden
Ik doe zelf in de ochtend wat aan meditatie en oefeningen en ik vond dit wel een leuke verdieping hiervan. Uiteindelijk was de ochtendmeditatie zo interessant dat ik ook de rest ben gaan doen. 

Ik ben zeker gegroeid als mens. Ik ga makkelijker met andere mensen om ook als zij veroordelen zijn naar mij. Ik oordeel minder over andere mensen. Ik kan steeds makkelijker alles ontvangen. En heb oude frustraties opgeruimd. Het leven is lichter, makkelijker geworden. Ik ben vrolijker geworden daardoor.


Yolanda Calandt
wat is access consciousness

Wat is Access Consciousness?

Access Consciousness is een bewustzijnsmethode die jou de juiste tools, vragen en processen biedt om met gemak het leven te creëren waar je altijd al naar verlangde. Daarbij geeft het je een andere kijk op het leven en biedt het je alle mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn.


Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over jezelf en anderen jou ervan weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?


Alle ervaringen die je in je leven meemaakt, leuke en niet leuke, sla je op in je lichaam en energieveld. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en vastgezette energie ofwel blokkades creëren. Door deze beperkingen en blokkades kun je fysieke, psychische, mentale en/of emotionele klachten ontwikkelen.


Wat zou het voor je betekenen als je deze beperkingen en blokkades op eenvoudige wijze op kon lossen?


Access Consciousness stelt mensen in staat zichzelf te helpen. Het is voor iedereen toegankelijk, kan worden opgenomen als onderdeel van je dagelijks leven en, als je het eenmaal hebt geleerd, kan het worden toegepast zonder hulp van buitenaf. De tools en technieken richten zich op jouw kennis over jezelf en de wereld om je heen.

Meteen aanmelden

Wat is Access Bars®?

In de Access Bars® Class leer ik jou alles over deze 32 ‘touch-points’: waar alle punten te vinden zijn en waar ze precies voor staan.

Daarnaast ontvang jij als deelnemer de officiële Access Consciousness Bars manual.

Het bijzondere aan deze cursusdag is dat je niet alleen zelf gaat ervaren hoe het is om deze aanrakingen te mogen ontvangen, maar ook leert hoe je een Bars Sessie kunt geven aan anderen! Daarnaast leer je een heleboel verbale clearings, die jouw leven veel gemakkelijker kunnen maken!

It’s about energy, space and consciousness!

Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.
Tijdens de dag word je verwend met koffie en thee, lekkere versnaperingen en een heerlijke lunch.

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars® Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren; wat kies jij?

Na de class ontvang je een officieel Access Bars® Practitioner Certificaat en kun je zelf mensen gaan behandelen.

Meteen aanmelden

Wat zijn de voordelen van de Access Bars-sessie

Access Bars
Weer plezier, vrede, vreugde en gemak in elk aspect van je leven te verkrijgen.
Access Bars
Mensen of situaties die u ooit 'horendol' maakten, vallen je niet langer lastig of veroorzaken niet langer problemen in je leven.
access bars sessie
Stress, angst en depressie loslaten (depressie verdwijnt voor velen soms al na slechts 1 sessie).
access bars
Het zenuwstelsel weer in balans brengen en daardoor ook het hormonale systeem en het immuunsysteem.
access bars
Een meer ontspannen tijd en gemak creëren voor zowel kinderen als volwassenen.
access bars
Meer rust en ruimte in je hoofd!

Ben jij er klaar voor om de kracht van Access Bars zelf te ervaren?

Nadat je de les hebt voltooit mag je Access Bars® aan anderen geven inclusief je familie, vrienden en/of klanten.

Wat wist je altijd al dat mogelijk was, maar heb je nooit kunnen creëren?

Laten we kijken wat er echt mogelijk is!

Access Bars - 1-daagse class

Meteen aanmelden

Een video review van 2 deelnemers van de Access Bars Class

Meteen aanmelden
Lieve Astrid, wat heb ik intens genoten van de Acces Bars. Jij straalt zoveel rust en warmte uit en ik voelde mij heel ontspannend . Wat beschik jij over ontzettend veel kwaliteiten!!!! Ook de planning van de dag was heel goed geregeld. De tijd vloog voorbij. Jouw kennis en ervaringen zijn van onschatbare waarde. Ik ben ontzettend blij en gelukkig dat ik jou heb leren kennen. Ook de catering was uitstekend geregeld. Astrid, JIJ BENT EEN KANJER!!!!!!!
Annette Alberink

Astrid Vester: Your Access Bars Facilitator

Schrijf je nu in voor de live 1-daagse Access Bars Class! 

Locatie: Lageweg 30 in Holten

Tijd: 09:30 - 17:30 uur

Kosten: € 375,- ( €187,50,- bij herhaling of voor 16-18 jaar. Gratis voor kinderen van 15 jaar en jonger)


Kalender 2024:

  • 22 Juni
  • 13 Juli
  • 31 Augustus
  • 21 September
  • 26 Oktober
  • 23 November
  • 28 December


Scroll naar beneden om je keuze aan te geven voor een eerste of tweede keer Access Bars dag, daarna kun je in het betaalscherm je keuze maken voor de datum, die jij wenst! Tot dan!

Eerst volgende Access Bars Opleidingsdag

zaterdag

22-06-2024

09:30

Nog meer Access Bars Class ervaringen

De cursus, Acces Bars, heeft mij rust gebracht en stelt mij in staat ook anderen weer even te resetten en tot rust te brengen. Ik heb het werken met Astrid als zeer prettig, warm maar ook duidelijk ervaren. De cursus met Astrid heeft mij handvatten gegeven waar ik de rest van mijn toekomst baat bij zal hebben en vruchten van zal plukken.
access bars
Britt
Ik vond het best veel in een relatief korte tijd. Met een kleine pauze. Erg dankbaar voor je kundigheid, je geduld en gedrevenheid. Mooi om te zien hoe jij het ook in je leven gebruikt en hoe het niet een methode is die je je eigen moet maken. Maar het "is" gewoon , zonder het goed te kunnen begrijpen. Dankjewel!
access bars
Meander
Nieuwe inzichten en dat wat ik al wist is bevestigd en heeft zich verdiept. Ik heb mede door de Access Bars class heel veel los kunnen laten wat ik eerder niet kon. Daarnaast heb ik Astrid ervaren als een zeer warme betrokken vrouw die erg kundig is, weet wat ze doet en last but not least ons erg verwend heeft met lekker eten.
access bars
Marijke

Klaar om te groeien? Meld je nu aan voor de Access Bars Class!

Access Bars

1e keer

€ 375,-

Access Bars

Herhaling

€ 187,50