Access Bars | De Moderne Medicijnvrouw

De Access Bars Class zaterdag 22 april 2023

Make a change!

Meteen aanmelden

It’s about energy, space and consciousness!

Wist je dat er op jouw hoofd maar liefst 32 ‘Bars’ (‘touch-points’) zijn die staan voor verschillende gebieden in je leven? Met deze ‘touch-points’ zijn gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot je lichaam, veroudering, relaties, heling, kalmte, dankbaarheid en sexualiteit, maar ook geld, controle en creativiteit.


Door deze ‘Bars’ heel licht aan te raken kun je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in jouw lichaam opgeslagen liggen (en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam) ontladen en loslaten, zodat er meer rust, ruimte en ontspanning komt in jouw lichaam en bewustzijnsveld.Hoe zou je leven er uitzien over 2 jaar als jij zou kiezen voor een leven met gemak, vreugde en overvloed?


Wat zou er dan in je leven verschijnen? Wanneer je alle oude ballast die je met je meedraagt los mag laten kun jij een leven gaan leven dat ver buiten je huidige voorstellingsvermogen ligt. En het mooie aan dit proces is dat iedereen het kan leren!

Geweldige dag! en alle tools om zelf aan de slag te kunnen!

Judette

Wat is Access Bars?

In de Access Bars Class leer ik jou alles over deze 32 ‘touch-points’: waar alle punten te vinden zijn en waar ze precies voor staan.

Daarnaast ontvang jij als deelnemer de officiële Access Consciousness Bars manual.

Het bijzondere aan deze cursusdag is dat je niet alleen zelf gaat ervaren hoe het is om deze aanrakingen te mogen ontvangen, maar ook leert hoe je een Bars Sessie kunt geven aan anderen! Daarnaast leer je een heleboel verbale clearings, die jouw leven veel gemakkelijker kunnen maken!

It’s about energy, space and consciousness!

Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.
Tijdens de dag word je verwend met koffie en thee, lekkere versnaperingen en een heerlijke lunch.

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren; wat kies jij?

Na de class ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat en kun je zelf mensen gaan behandelen.

Wat zijn de voordelen van de Access Bars-sessie

Access Bars
Weer plezier, vrede, vreugde en gemak in elk aspect van je leven te verkrijgen.
Access Bars
Mensen of situaties die u ooit 'horendol' maakten, vallen je niet langer lastig of veroorzaken niet langer problemen in je leven.
access bars sessie
Stress, angst en depressie loslaten (depressie verdwijnt voor velen soms al na slechts 1 sessie).
access bars
Het zenuwstelsel weer in balans brengen en daardoor ook het hormonale systeem en het immuunsysteem.
access bars
Een meer ontspannen tijd en gemak creëren voor zowel kinderen als volwassenen.
access bars
Meer rust en ruimte in je hoofd!

Ben jij er klaar voor?

Nadat je de les hebt voltooit mag je Access Bars® aan anderen geven inclusief je familie, vrienden en/of klanten.

Wat wist je altijd al dat mogelijk was, maar heb je nooit kunnen creëren?

Laten we kijken wat er echt mogelijk is!

Access Bars - 1-daagse class

Nog een review van 2 deelnemers

Lieve Astrid, wat heb ik intens genoten van de Acces Bars. Jij straalt zoveel rust en warmte uit en ik voelde mij heel ontspannend . Wat beschik jij over ontzettend veel kwaliteiten!!!! Ook de planning van de dag was heel goed geregeld. De tijd vloog voorbij. Jouw kennis en ervaringen zijn van onschatbare waarde. Ik ben ontzettend blij en gelukkig dat ik jou heb leren kennen. Ook de catering was uitstekend geregeld. Astrid, JIJ BENT EEN KANJER!!!!!!!
Annette Alberink

Astrid Vester

Neem nu deel aan de 1 daagse live class!

Locatie: Lageweg 30 in Holten

Tijd: 09:30 - 17:30 uur

Kosten: € 300,- ( €150,- bij herhaling of voor 16-18 jaar. Gratis voor kinderen van 15 jaar en jonger)


Kalender:

  • 22 april - locatie: Holten
  • 20 mei - locatie: Holten
  • 24 juni - locatie: Holten


Als je je keuze maakt voor eerste of tweede keer Access Bars dag, kun je daarna in het betaalscherm je keuze maken voor de datum, die jij wenst! Tot dan!

Eerst volgende datum

ZATERDAG

22-04-2023

09:30

De cursus, Acces Bars, heeft mij rust gebracht en stelt mij in staat ook anderen weer even te resetten en tot rust te brengen. Ik heb het werken met Astrid als zeer prettig, warm maar ook duidelijk ervaren. De cursus met Astrid heeft mij handvatten gegeven waar ik de rest van mijn toekomst baat bij zal hebben en vruchten van zal plukken.
access bars
Britt
Ik vond het best veel in een relatief korte tijd. Met een kleine pauze. Erg dankbaar voor je kundigheid, je geduld en gedrevenheid. Mooi om te zien hoe jij het ook in je leven gebruikt en hoe het niet een methode is die je je eigen moet maken. Maar het "is" gewoon , zonder het goed te kunnen begrijpen. Dankjewel!
access bars
Meander
Nieuwe inzichten en dat wat ik al wist is bevestigd en heeft zich verdiept. Ik heb mede door de Access Bars class heel veel los kunnen laten wat ik eerder niet kon. Daarnaast heb ik Astrid ervaren als een zeer warme betrokken vrouw die erg kundig is, weet wat ze doet en last but not least ons erg verwend heeft met lekker eten.
access bars
Marijke

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Access Bars

1e keer

€ 300,-

Access Bars

Herhaling

€ 150,-