Access Bodyproces behandeling | Moderne Medicijnvrouw

Access Bodyproces-behandeling

Wat is Bodyproces-behandeling?

Wat is één ding dat we allemaal gemeen hebben? We hebben allemaal een lichaam. In de zoektocht naar bewustzijn en verlangen naar meer, wordt het lichaam vaak over het hoofd gezien, belast of zelfs afgewezen. Wat als ons lichaam een grote bijdrage levert aan het feit dat ons leven anders is of kan worden?

Wat als je lichaam een kompas of gids was voor de geheimen, mysteries en magie van het leven? 

Ik nodig je uit om de manier waarop je met je lichaam omgaat te veranderen... en dus met alles in je leven!

Is het mogelijk om te helen door je gezichtspunt te veranderen? Door de Access Hands-On Body Processen te combineren met de Access Consciousness Verbal Processing hebben we veranderingen gezien in lichamen die voorheen voor onmogelijk werden gehouden! En dat is nog maar het begin…

Vragen jij en je lichaam om meer of om iets anders? Wat als je lichaam een van de beste hulpmiddelen was voor bewustzijn en verandering, voor jou en voor de wereld?

Wat als deze hands-on processen het creatieve bewustzijn van het lichaam zouden kunnen aanspreken en de natuurlijke zelfhelende capaciteiten van het lichaam kunnen ontsluiten?

Access Consciousness ontdekte meer dan 50 lichaamsprocessen. Elk van deze dynamische processen initieert energie die het lichaam uitnodigt om te beginnen met helen en zichzelf te her-creëren.

Wat kies jij voor je lichaam? Wat kiezen jij en je lichaam?

Ben je bereid het te horen als de fluistering van de wind?


Wat als belichaming ging over de vreugde ervan: het gemak, de vreugde en de glorie?


Mag ik je uitnodigen voor een je voor een sessie? Om jouw zielsbewustzijn nog beter te kunnen belichamen? Om de tools te horen, die je lichaam vraagt voor bewustzijn en heling? 

Of wil je nog meer? Kies dan voor een magische bodyclassmiddag (zie voor meer info onder opleidingen!)


€ 125,- per behandeling

Aanbieding: 3 sessies voor € 350,-