Gratis e-book Darm-brein-immuunsysteem-as

De darm-brein-immuunsysteem-as: 3 Sleutels om een supersterk immuunsysteem op te bouwen

Een gezond en gelukkig leven is toegankelijk voor jou! Met de juiste voeding, leefstijl, wat supplementen en tools voor bewustwording kun je een supersterk immuunsysteem opbouwen!
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis Download

Esther

Absoluut, 100% geweldig!

Hartelijk dank voor de jaren die je mij hebt begeleid naar een betere gezondheid! Ik kwam destijds totaal wanhopig bij je aan. Ik was een wrak. Gedesillusioneerd door de reguliere gezondheidszorg die mij niet verder bracht in mijn zoektocht naar heling.

Als net afgestudeerd arts startte ik 30 jaar geleden in de Interne Geneeskunde en de psychiatrie. Ik merkte al snel dat er geen goed antwoord was op heel veel chronische klachten. Dat moest anders kunnen!

In de wereld van Integrale- en leefstijlgeneeskunde vond ik veel meer antwoorden. Maar nog niet genoeg!

Binnen De Moderne Medicijnvrouw komt voor mij alles samen. Dit staat symbool voor alle kennis die ik meebreng in alles wat ik creëer. De kennis van die ik bezit als arts, mede opgedaan in de wereld van voeding, leefstijl, orthomoleculaire Geneeskunde, Fytotherapie, Homeopathie, neuraaltherapie.

null

"Door Astrid kwam ik meer en meer weer bij mijzelf en in mijn eigen kracht en werd ik mij steeds meer bewust van mijn zelfgenezend vermogen."

Jose

"Bijna 18 jaar ben ik klant bij Astrid en ik kijk daar met heel veel tevredenheid, geluk en plezier op terug. Persoonlijk kan ik Astrid van harte aanbevelen."
John
"Astrid, gedreven door het vinden van de wortel van de oorzaak. De combinatie van haar achtergrond en ervaring brengt zoveel zorgvuldigheid, diepgang en liefde."
Natasja

Klaar voor een beter immuunsysteem?

Download gratis deze gids om een supersterk immuunsysteem op te bouwen.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Download