Mijn ervaringen in Afrika

Mijn reis naar Afrika, Ghana en Gambia heeft mij nog gevoeliger gemaakt voor de mogelijkheden van de kruiden in de natuur.

Ik begeleid nu een leefstijlproject in Gambia. Dit project heeft als doel het welzijn en de levenskwaliteit van de lokale bevolking op het Afrikaanse continent te verhogen, met name op het gebied van gezondheid, educatie, voeding en leefstijl. Zo dringen we veelvoorkomende ziekten en aandoeningen terug. Volksziekte nummer één in Ghana, Gambia en de andere subsaharan countries in Afrika is diabetes. En daar is met voeding en leefstijl heel veel aan te doen!

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis Download

Esther

Absoluut, 100% geweldig!

Hartelijk dank voor de jaren die je mij hebt begeleid naar een betere gezondheid! Ik kwam destijds totaal wanhopig bij je aan. Ik was een wrak. Gedesillusioneerd door de reguliere gezondheidszorg die mij niet verder bracht in mijn zoektocht naar heling.
Ik besloot een boek te schrijven over mijn ervaringen in Afrika. Daarin heb ik een aantal belangrijke voedings- en leefstijladviezen opgenomen, die toegankelijk zijn voor de armste landen in Afrika. Het boek bevat daarnaast een beschrijving van een aantal kruiden voor klachten en ziektebeelden. Aan het einde van het boek is er een rubricering op aandoening en werking van bepaalde kruiden, om snel terug te vinden wat je kunt inzetten!

Het boek is in het Engels, geschreven voor Afrika!

null

"Door Astrid kwam ik meer en meer weer bij mijzelf en in mijn eigen kracht en werd ik mij steeds meer bewust van mijn zelfgenezend vermogen."

Jose

"Bijna 18 jaar ben ik klant bij Astrid en ik kijk daar met heel veel tevredenheid, geluk en plezier op terug. Persoonlijk kan ik Astrid van harte aanbevelen."
John
"Astrid, gedreven door het vinden van de wortel van de oorzaak. De combinatie van haar achtergrond en ervaring brengt zoveel zorgvuldigheid, diepgang en liefde."
Natasja

Benieuwd naar mijn ervaringen in Afrika?

Download gratis: Knowledge about and valuable additions to the Ghanaian, Gambian and other African-Subsaharan food and herbs, to stay healthy or to help overcome diseases.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Download
arrow_drop_up arrow_drop_down