Gratis ebook Afrika

Mijn ervaringen in Afrika

Mijn reis naar Afrika, Ghana en Gambia heeft mij nog gevoeliger gemaakt voor de mogelijkheden van de kruiden in de natuur.

Ik begeleid nu een leefstijlproject in Gambia. Dit project heeft als doel het welzijn en de levenskwaliteit van de lokale bevolking op het Afrikaanse continent te verhogen, met name op het gebied van gezondheid, educatie, voeding en leefstijl. Zo dringen we veelvoorkomende ziekten en aandoeningen terug. Volksziekte nummer één in Ghana, Gambia en de andere subsaharan countries in Afrika is diabetes. En daar is met voeding en leefstijl heel veel aan te doen!

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis Download
Ik besloot een boek te schrijven over mijn ervaringen in Afrika. Daarin heb ik een aantal belangrijke voedings- en leefstijladviezen opgenomen, die toegankelijk zijn voor de armste landen in Afrika. Het boek bevat daarnaast een beschrijving van een aantal kruiden voor klachten en ziektebeelden. Aan het einde van het boek is er een rubricering op aandoening en werking van bepaalde kruiden, om snel terug te vinden wat je kunt inzetten!

Het boek is in het Engels, geschreven voor Afrika!

null

Benieuwd naar mijn ervaringen in Afrika?

Download gratis: Knowledge about and valuable additions to the Ghanaian, Gambian and other African-Subsaharan food and herbs, to stay healthy or to help overcome diseases.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Download