Tien aandachtspunten voor de opening naar jouw zelfhelend vermogen

Tien aandachtspunten voor jouw zelfhelend vermogen

  • De meest complete zelfhelend vermogen gids online (stappenplan)
  • Ontdek welke voeding belangrijk is voor je lichaam
  • Hoe om te gaan met jouw weerstand
  • Trainen van je wilskracht
  • Leer concrete doelen stellen
  • Laat je leiden door je hart en blijf liefdevol naar jezelf
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Gratis Download

Esther

Absoluut, 100% geweldig!

Hartelijk dank voor de jaren die je mij hebt begeleid naar een betere gezondheid! Ik kwam destijds totaal wanhopig bij je aan. Ik was een wrak. Gedesillusioneerd door de reguliere gezondheidszorg die mij niet verder bracht in mijn zoektocht naar heling.

Als net afgestudeerd arts startte ik 30 jaar geleden in de Interne Geneeskunde en de psychiatrie. Ik merkte al snel dat er geen goed antwoord was op heel veel chronische klachten. Dat moest anders kunnen!

In de wereld van Integrale- en leefstijlgeneeskunde vond ik veel meer antwoorden. Maar nog niet genoeg!

Binnen De Moderne Medicijnvrouw komt voor mij alles samen. Dit staat symbool voor alle kennis die ik meebreng in alles wat ik creëer. De kennis van die ik bezit als arts, mede opgedaan in de wereld van voeding, leefstijl, orthomoleculaire Geneeskunde, Fytotherapie, Homeopathie, neuraaltherapie.

null

"Door Astrid kwam ik meer en meer weer bij mijzelf en in mijn eigen kracht en werd ik mij steeds meer bewust van mijn zelfgenezend vermogen."

Jose

"Bijna 18 jaar ben ik klant bij Astrid en ik kijk daar met heel veel tevredenheid, geluk en plezier op terug. Persoonlijk kan ik Astrid van harte aanbevelen."
John
"Astrid, gedreven door het vinden van de wortel van de oorzaak. De combinatie van haar achtergrond en ervaring brengt zoveel zorgvuldigheid, diepgang en liefde."
Natasja

Klaar voor een beter leven?

Download gratis deze ultieme zelfhelend vermogen gids. Krijg meer rust in je leven door de tips die in dit boek beschreven staan.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Download