Neuraaltherapie | De Moderne Medicijnvrouw

Neuraaltherapie

Je kunt ook aan een behandeling met neuraaltherapie denken, indien er sprake is van chronische klachten. Het kan helpen als er na een ongeluk, een operatie of een ziekte een geheel nieuwe klacht is ontstaan.

Neuraaltherapie is een goede behandeling bij whiplashklachten, post-traumatische dystrofie (complex regionaal pijnsyndroom), migraine en rugklachten. Waarschijnlijk heb je al een heel traject van ziekenhuisbezoeken achter de rug.

Met neuraaltherapie kan ik ook acute klachten van spieren en gewrichten, peesletsels, rugpijn, stijve nek en RSI behandelen. RSI betekent Repetitive Strain Injury, een verzamelterm voor verschillende spier- en gewrichtsklachten, die ontstaan bij een herhaalde beweging, waardoor er continu spanning op dezelfde spieren blijft staan. Dit zie je vooral op het werk ontstaan, met name tijdens langdurig computerwerk.

Met de neuraaltherapie kijk ik op een andere manier en zoek ik steeds het verband tussen de klacht en mogelijke “stoorvelden” in het lichaam. Dit kan een zinvolle weg naar heling voor jou openen.

Op de website van de NVNR, www.nvnr.nl, vind je de neuraaltherapie geïllustreerd met een aantal ziektegeschiedenissen..