Activeer jouw zelfhelend vermogen

Wil jij gezonder worden dan je nu (al) bent? Ontdek hoe jij jouw zelfhelend vermogen kunt activeren.

  • Kijk naar je voeding en leefstijl; 'gezonde voeding' is voor iedereen anders.
  • Wordt je bewust van de weerstand die jouw systeem heeft op heling.
  • Neem verantwoordelijkheid en vertel jezelf geen verhalen meer.
  • Leer energetische blokkades herkennen om ze onder ogen te komen.
  • Oefen je in toewijding, stel concrete doelen en laat je leiden door je hart.
  • Onderhoud contact met de natuur, de aarde en met de bron.
  • En wordt je bewust van karmische processen; karma beïnvloed je heling!
50%
Je bent er bijna!
Vul je naam en e-mailadres in en klik op 'Gratis Download'.
Gratis Download
"Door Astrid kwam ik meer en meer weer bij mijzelf en in mijn eigen kracht en werd ik mij steeds meer bewust van mijn zelfhelend vermogen."
Jose

Als jij je gezondheid wilt verbeteren zul je moeten leren luisteren naar je lichaam.

Mijn naam is Astrid Vester. Ik ben Arts Integrale, Leefstijl- en Energetische geneeskunde. Al 30 jaar help ik mensen in hun zoektocht naar gezondheid. Door de brug die ik heb geslagen tussen mijn weten als arts en hoe je werkelijk transformatie in het leven kan doormaken, hoeft jouw lichaam je niet meer te vertellen dat het anders moet. Want dát is het! Jouw lichaam spreekt een taal.

Het fluistert eerst met kleine klachten, waar je geen aandacht aan kon of wilde besteden. Daarna begint het lichaam harder te schreeuwen, met frequentere, ernstigere of meerdere klachten, zodat je bereid bent om wel te luisteren. En als het lichaam je dan nog niet kan bereiken, zet het jou stil: Te moe om iets te doen, burn-out, somberte, angsten.

Kortom: klachten die je leven beperken. Het is dus belangrijk om het lichaam weer te leren verstaan. Wat wil het jou zeggen? Hoe kan jouw lichaam weer helen? Ook als dat voor jou onmogelijk lijkt? Wat is er wel mogelijk en dat je eerder niet kon zien? Gezondheid is ook toegankelijk voor jou!

Binnen mijn online platform de Moderne Medicijnvrouw komt alle kennis samen die ik bezit als Arts op het gebied van voeding, leefstijl, orthomoleculaire Geneeskunde, Fytotherapie, Homeopathie, neutraaltherapie. Maar ook de kennis van de Sjamanen, Mystici, Universele Eenheidsenergie en verschillende bewustzijns-vergrotende tools. Ik voel me Arts, een lichaamsfluisteraar, op zoek naar werkelijke heling voor jou.

Klaar om jouw zelfhelend vermogen te openen zodat jij échte gezondheid kunt gaan ervaren?

Ga dan direct aan de slag met de 10 simpele aandachtspunten in deze PDF waarmee jij jouw zelfhelend vermogen kan openen.
50%
Je bent er bijna!
Vul je naam en e-mailadres in en klik op 'Gratis Download'.
Download