11-daagse meditatie

11 dagen lang een 15 minuten durende meditatie

De maand Januari 2023: Wat zijn jouw nieuwe uitdagingen en keuzes in jouw leven?

Heb je het gevoel vast te lopen in jouw leven? Niet meer weet wat je moet kiezen?
Wat kun je er aan doen? Kun je het veranderen? Hoe kun je het veranderen? Hoe kun je weer openstaan voor het Universum en wat licht voelt voor jou, zodat je weer kunt luisteren naar de fluisteringen van het universum?
'The Universe has your back, always?' Het universum steunt jou altijd, als jij het maar wilt ontvangen.
Ontvangen doe je door in de vraag te zijn, in de vraag te leven. Welke vragen kun je stellen? Universum, laat je het me zien? Hoe wordt het nog beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? Welke potentie ben ik van waaruit ik weer kan kiezen?
Welke kracht schuilt er in jou wat je nog niet hebt ontdekt, dat als je de deur zou openen, dat zou kiezen, je nog meer heling, bewustzijn, plezier, levensvreugde zou brengen?
Kan ik je uitdagen hierin?

Doe dan mee aan deze 11-daagse meditatie!

Elke dag - 11 dagen lang - om 08:30 een meditatie van 15 minuten, voor slechts 11 euro!

Mis je een ochtendmeeting? Je kunt de opname gedurende deze 11 daagse op elk moment terugluisteren. En voor een extra 10 euro houdt je een jaar lang toegang tot de meditaties!

Elke ochtend - 11 dagen lang - een meditatie van 15 minuten.

€ 11,-

11 daagse meditatie - vanaf 13 November

  • Thema: Wat is jouw waarheid?
  • 11 dagen lang, 15 minuten samen mediteren om 8.30u in de ochtend.
  • Duik dieper in de verbinding met jouw energielichaam.
  • De opnames zijn terug luisteren tot 5 dagen na de laatste meditatie
  • Zoom is ook beschikbaar op je telefoon!
Ik vond de meditatie heel erg fijn en tot mijn verbazing werd er heel veel kennis gedeeld. Ik heb er veel van geleerd. Hoe ik mijzelf groter kan maken en niet laat beïnvloeden door de mind en vastgezette patronen. Hoe je dankbaarheid kan inzetten en nieuwe mogelijkheden kan creëren. En de kennis werd heel prettig en spontaan gebracht
Yolanda Calandt
Erg dankbaar ben ik voor deze 11 daagse meditatie. Wat bijzonder om op deze wijze samen de dag te starten. En wat fijn dat je ons zoveel tools en inzichten hebt gegeven, waar we concreet mee aan de slag kunnen. De clearing statements maar ook de vragen die we ons lichaam mogen stellen om zo weer meer vertrouwen te ervaren en meer in onze kracht te komen. (te helen) De wijze waarop je dit doet is bewonderingswaardig, je weet altijd exact te kern te raken. Blij en dankbaar om hier deelgenoot van te mogen zijn.
Ellen Agterbos
Bij deze wil ik je heel hartelijk bedanken voor de 11 daagse meditatie De 11 daagse maandelijkse meditatie van Astrid Vester geeft verdieping over een bepaald thema. In februari heb ik bijvoorbeeld het thema zelfhelend vermogen gevolgd en kwam er achter dat ik op dat thema nog wel een paar zaken los mocht laten. Kortom zijn deze meditaties een waardevolle aanvulling op mijn dagelijks leven. Ik voel me hiervoor heel dankbaar.
Lia Versteegh