Wat is Access Consciousness en hoe werkt het?
access consciousness

Access Consciousness

Hoe wordt het nóg beter dan dit?

Wil jij nog meer gemak, vreugde en keuzevrijheid in jouw leven?

  • Meer plezier, vrede, vreugde & gemak in je leven
  • Stress, angst en depressie loslaten
  • Het zenuwstelsel weer in balans brengen
  • Meer ontspannen tijd en gemak creëren
Access Consciousness

Creëer bewustzijn

Creëer verandering met gezondheid, gewicht en relatie
Access Consciousness

Meer plezier

Ervaar meer plezier, vrede en vreugde in je leven
Access Consciousness

Balans in zenuwstelsel

Krijg het zenuwstelsel en immuunsysteem weer in balans
wat is access consciousness

Wat is Access Consciousness?

Access Consciousness is een bewustzijnsmethode die jou de juiste tools, vragen en processen biedt om met gemak het leven te creëren waar je altijd al naar verlangde. Daarbij geeft het je een andere kijk op het leven en biedt het je alle mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn.

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over jezelf en anderen jou ervan weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?

Alle ervaringen die je in je leven meemaakt, leuke en niet leuke, sla je op in je lichaam en energieveld. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en vastgezette energie ofwel blokkades creëren. Door deze beperkingen en blokkades kun je fysieke, psychische, mentale en/of emotionele klachten ontwikkelen.

Wat zou het voor je betekenen als je deze beperkingen en blokkades op eenvoudige wijze op kon lossen?

Access Consciousness stelt mensen in staat zichzelf te helpen. Het is voor iedereen toegankelijk, kan worden opgenomen als onderdeel van je dagelijks leven en, als je het eenmaal hebt geleerd, kan het worden toegepast zonder hulp van buitenaf. De tools en technieken richten zich op jouw kennis over jezelf en de wereld om je heen.

Bij Astrid een Body-process middag gevolgd waarna ik meer zelfzekerheid ervaar. Het was een groot cadeau aan mezelf waarmee ik tegelijk ook een cadeau aan mijn omgeving geef. Deze middag heb ik meer ontvangen dan enkel informatie omtrent de techniek. Astrid geeft meerwaarde door het benoemen wat ze ervaart en aanhaken bij wat er speelt, het was een warm bad. Ik voelde mij gezien, gehoord en geaccepteerd zoals ik ben, gestimuleerd om mijn talenten te ontdekken en toe te passen. Hoe zou het zijn als meer mensen zich zo erkend weten?! Dankjewel Astrid voor jouw eigen manier om te delen met anderen.
Ria
Ik had al eens een mogelijkheid gehad om Access Bars te mogen ervaren, nu kreeg ik de kans om het zelf 2 twee keer te ervaren en twee keer te geven. Wat fijn was dat je aan twee verschillende mensen mocht geven zodat je hier ook de verschillen in reactie op Access Bars kon merken. De manier waarop Astrid deze cursus begeleid is heel prettig en Astrid doet er alles aan om je goed de posities aan te leren. Ondanks dat Astrid mee moest doen omdat we met een ongelijk aantal waren, was de begeleiding top. Als je een Access Bars wil doen raad ik een cursus doen bij Astrid aan.
Anton

Access Consciousness opleidingen

Access Bars

Access Bars™ Class

‘The Bars’ is een Touch-point-therapie die de geest weer tot rust brengt, vergelijkbaar met een massage of een meditatie, maar dan nog veel meer dan dat.

Hoe gaat zo’n Acces Bars dag? Op deze dag kom je op de aangegeven locatie en je ontvangt een heleboel tools. Hieruit Kies je wat voor jou werkt. Je ontvangt 2 Bars sessies en geeft zelf 2 Bars sessies. Je ontvangt een handleiding vol met vragen, technieken en een geheel nieuwe Toolbox voor verandering.

Access Foundation Class

Acces Foundation is één van de vervolgopleidingen van Acces Bars. Deze 4 daagse cursus wordt gegeven op locatie.

Je ontvangt een heleboel tools en lichaamsprocessen. Hieruit Kies je wat voor jou werkt. Je ontvangt een handleiding vol met vragen, technieken en een geheel nieuwe toolbox voor verandering.

Nadat je de lessen hebt voltooid mag je de geleerde lichaamsprocessen aan anderen geven inclusief je familie, vrienden en/of klanten.