Bewustzijn methodes | De Moderne Medicijnvrouw

Bewustzijn

Bewustzijnsmethoden voor transformatie

Heb je het gevoel dat je iets wil veranderen in je leven, maar je niet weet hoe? 

Heb je fysieke klachten die steeds terugkeren of die zelfs chronisch zijn? 

Heb je het gevoel dat je de verbinding met jezelf kwijt bent en je daardoor niet meer weet wie je bent, wat je voelt en wat je wilt? 

Heb je iets in je leven meegemaakt en weet je niet hoe je het een plek moet geven?

Als je je dit afvraagt, dan is nu tijd om te leren weer ruimte te maken voor jezelf en te luisteren naar wat je lichaam zegt.  Zo kun je de antwoorden in jezelf vinden in plaats van te zoeken naar antwoorden om je heen.

Nieuwsgierig naar hoe je dit kan doen? Lees dan verder en laat je inspireren. Of maak gratis en vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

The Journey

“The Journey methode is een zeer krachtige, effectieve, snelle wijze van het loslaten van emotionele blokkades”

The Journey©, in Nederland ook bekend als De Helende Reis, is een unieke methode ontwikkeld door Brandon Bays op basis van wetenschappelijk inzicht en jarenlange ervaring.

Wat kan het voor jou betekenen?

Hoe heb jij geleerd in je leven om met emoties om te gaan? Mochten ze er zijn? Of heb je ze onderdrukt? Waren er te veel traumatische ervaringen? Heb je het gevoel dat er te weinig liefde was in je jeugd? Heb je je daarom afgesloten?

Dat is heel begrijpelijk, maar dat betekent niet alleen maar afgesloten voor je nare gevoelens, maar ook voor het er laten zijn en laten binnenkomen van positieve ervaringen en liefdevolle, omarmende gevoelens, zoals dankbaarheid, liefde en (zelf)vergeving en ervaringen in jou of om jou heen.

Hoe zou het zijn als je weer meer vrij kunt bewegen in je emoties: ze kunt laten komen en gaan, zonder ze vast te houden?

Hoe zou het zijn als dat ook leidt tot meer fysieke heling?

De Journey kan hier zeker iets voor jou betekenen.

Touch of Matrix

Wat is Touch of Matrix?

“Touch of Matrix” is een methode om je te helpen om te leven vanuit het “NU-bewustzijn”.

Een thema of klacht, wij noemen het binnen de methodiek een programma, bestaat uit in ieder geval vier niveaus, te weten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. We weten allemaal dat bijvoorbeeld een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo. De unieke kracht van Touch of Matrix is dat je een programma op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Hetgeen efficiënt en effectief is voor een optimaal en blijvend resultaat. Dat is toch magisch!

Ik gebruik de Touch of Matrix om te kijken achter de klacht of het symptoom van het lichaam of de psyche: welk verhaal probeert het lichaam of de psyche te vertellen? Welke emoties, welke overtuigingen, aannames, denkbeelden, normen, waarden, familiepatronen en andere energetische oorzaken houden de klacht in stand of geven zelfs de klacht een functie?

Denk eens aan bijvoorbeeld een “frozen shoulder” als een uiting van letterlijk in een emotie zijn bevroren en niet meer je arm kunnen bewegen. Of misschien overgewicht, als bescherming van je kwetsbaarheid, omdat je je dat als kind daarin onveilig hebt ervaren. Of pijn in je voeten, omdat je voeten je vertellen dat je een pauze moet nemen in je leven en niet meer zo door moet blijven rennen. Of astmatische bronchitis, vanuit een verkramping in het familiepatroon, wat je kunt uitzoeken!

En niet alleen kan ik bepaalde problemen zo uitzoeken, maar ook je helpen om die oude patronen, gedragingen, emoties, overtuigingen, denkbeelden, zelf spirituele patronen (denk ook aan energieën en blokkades, die meekomen vanuit vorige generaties of vorige levens) los te laten, zelfs tot op DNA niveau! Hoe mooi is dat?

ACCESS BARS© (onderdeel van ACCESS CONSCIOUSNESS).

Access Bars is een zachte aanraking van bepaalde plaatsen op het hoofd. Het is een methode die begin jaren negentig door Gary Douglas werd geïntroduceerd. De Bars® zijn 32 unieke punten op het hoofd die correleren met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars-sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, attitudes, beslissingen en overtuigingen te helpen vrij laten, die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden.

Tegenwoordig wordt Access Bars beoefend in meer dan 170 landen over de hele wereld, en wordt het gebruikt als een krachtig en pragmatisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, gevangenisafdelingen, psychologen, kunstenaars en nog veel meer.

Access Bars heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen melden een betere gezondheid, slaapcomfort, gewichtsverlies, betere seks en relaties, verlichting van angst, minder stress en nog veel meer.

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd kan dempen die je vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je over droomt?

Heb je ook de ervaring dat je je suf positief denkt of je suf affirmeert, maar niets werkt?

Access Bars faciliteert het ontvangen, anders dan enige andere aanpak dan ook in deze realiteit en helpt je vanuit het ontvangen je affirmaties en vraag aan het universum werkelijk te kunnen laten plaats vinden! Hoe mooi is dat?

De beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou werkt, is door het te ervaren!

Kijk ook op www.accessconsciousness.com

Geïnteresseerd geraakt?

Is dit juist iets wat bij jou de ontbrekende schakel lijkt te zijn?

MAAK  EEN AFSPRAAK!

OF WIL JE HET ZELF OOK LEREN?

DAT KAN!

Laat het me weten, via het contactformulier onder aan de homepage van deze website!

Sjamanisme

Sjamanisme is een techniek om contact te maken met de onzichtbare of spirituele wereld. Het sjamanisme is oorspronkelijk ontstaan in Mongolië en Oost-Siberië.

Een sjamaan is een bemiddelaar tussen de spirituele en de fysieke wereld

Heb jij geestelijke of fysieke klachten zoals bijvoorbeeld:

  • angstklachten
  • burn-out
  • pijnklachten
  • vermoeidheidsklachten
  • stress en onrust

 

dan kan een sjamanistische sessie bij jou passen.

Vooral als het om jouw herstel  met de kracht van de natuur en de aarde gaat is een sessie heel zinvol. Hoe weet je of dat het geval kan zijn? Ik kan samen met je kijken of je wel of niet goed geaard bent. Pijnklachten, hoofdpijnklachten bijvoorbeeld, en onrust, veel in het hoofd zitten, kunnen daar op wijzen.

Universele eenheid: de reis van dualiteit naar eenheid

Wat is het?

Het is een samenvoeging van Reiki en Shambhala energie.

Voor zover je er iets mee kunt: het wordt ook wel de energie van de Nieuwe Tijd genoemd, de energie van het ‘Watermantijdperk’ waar we inmiddels in beland zijn.

Hoe kan het voor jou werken?

Shambhala is, evenals Reiki, een vorm van werken met energie. Terwijl bij Reiki de aandacht vooral ligt bij de mogelijkheden tot genezen of ‘helen’, is Shambhala vooral een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Daarnaast zul je de energie daadwerkelijk als verschillend of anders ervaren.  Je hoeft geen Reiki cursus gedaan te hebben om ermee te beginnen. Als je al wel met Reiki bezig bent is het een bijzonder verdiepende ervaring.

Kun je het leren en doorgeven?

Jazeker. Geef het aan in het contactformulier onder aan de homepage, als je dit wilt!