Opleidingen | De Moderne Medicijnvrouw

Bekijk hieronder mijn opleidingen

Access Consciousness

Bars class

‘The Bars’ is een Touch-point-therapie die de geest weer tot rust brengt, vergelijkbaar met een massage of een meditatie, maar dan nog veel meer dan dat.

Access Consciousness Foundation class

De Foundation-lessen is een verdere verdieping op de Access Bars en zijn ontworpen om je in staat te stellen van alles en nog wat te veranderen in jouw leven.

Energetische geneeskunde 

voor artsen

In deze opleiding ga je als arts nieuwe mogelijkheden verkennen voor energetische diagnostiek en behandeling om klachten sneller en effectiever op te lossen.

Access Energetic Facelift Class

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam af te remmen en te keren.

Ochtend of Middag-Class Bodyprocessen

Is het mogelijk om te helen door een gezichtspunt te veranderen? We hebben veranderingen gezien in lichamen die voorheen voor onmogelijk werden gehouden door de Access Hands-On Body Processen te combineren met de Access Consciousness Verbal Processing! En dit is nog maar het begin…
'I'll provide you with knowledge and practical advice to regain your health and even bring you to a higher transformational meaningful life-standard.'